hamilelik sendromunamı girdim ? :( normal mi bu gülmeyen yüzüm :(

hanimeliii

SABRET-ŞÜKRET-DUA ET 🧿Gerisi Gelir...
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2013
141
66
98
İstanbul
merhaba kızlar bilenler bilir 10 haftalık hamıleyımm ,kısa ve öz geçicem bulantılarım halsizliklerım sureklı uyku halı durumundan çıkmıştım.

son bır haftadır rahat rahat hayatımı devam ettırebılıyordum. ama ne olduysa son üç günde oldu:(

kendımı çok mutsuz güçsüz çirkin hayattan bezmiş hissediyorum hiçbirşey yapmak istemıyorum ,işte bile öylesine çalışıyorum istiyorum bı bahanem olsunda eve gideyım öylece hiçbirşey yapmadan uzanayım süreklı o mod dayım.

ki' eşimle gezmeyı ıkımızde çok severız hafta içi dışarı çıkmadıysak mutlaka hafsonu birşeyler yaparız .
ama ben bırak dışarı çıkmayı evde tek olmak ıstıyorum
eşime ilgim de azaldı eşimde oyle söyluyor zaten aşkım buara çok ıhmal edıyorsun benı dıye oda tedırgın mutsuz bu halımden..

benım şimdi tecrubelı ablalara sorum acaba bu durum normalmı yada ne kadar süre böyle hep mutsuz olcam bu durum ne kadar sürcek

inanırmısın konuyu yazarken bıle çok yazdım sıldım yazdı sildim okadar üşengeçimki çok kötüyüm her sabah mutsuz uyanıyorum

eşim ne yapsa güldüremıyor yuzumu onada üzülüyorum ama ılgı gösteremıyorum hep tek kalmak evde yallnız kalmak ıstıyorum muhabbet etcek halım bıle yok gıbı ...

şimdi ne yapayım ben bu durum normalmıdır neden ( sebepsiz )mutsuzum ben :(

not: buarada bebegım ısteyerek bekelenen bır gebelık sonuçu çok seviyorum bebgımı şimdiden onunla konuşmaya başladım bılıyorum erken:)
allahıma şükredıyorum bana annelık duygusunu yaşatacagı için yanı ıstenmeyen bı gebelık halı durumum yok ...

istediğin zaman hamıle kalmışsın bılerek isteyerek

doktor doktor koşturmamışsın halıne şükret

hamıle kalınca mutlaka hormonlardan dolayı bı takım değişiklikler oluyor ama yanı bukadar buyutup neredeyse hamılelık depresyonu dıye yenı bı moda çıkarmaya ne luzum var anlamıyorum

Son düzenleme:
merhaba ne kadar güzel hamilesin bulantılarında geçmiş.bence doktora gittiğnde bu durumunu konuş birazda kendini zorla bence dışarı çıkmak için,dolaşmak iiçin kendini eve kapatırsan gittikçe daha kötü olursun.senin yerinde olmak isteyen o kadar çok insan var ki.

Bu dönemden geçmiş bir çok ablamız var. Geçici bir dönem ve bu dönemin vermiş olduğu sıkıntılar stresler vs..

Eşiniz bu süreçte size destek olmalı,sizde en kısa zamanda kendinizi toparlayıp , bu durumdan kurtulmalısınız.. (=

Bebek sizi tekmeledikçe kendinize gelirsiniz (= O tekmeleri hissederken yüzünüzde oluşacak tebessümleri az çok tahmin edebiliyorum (=

istediğin zaman hamıle kalmışsın bılerek isteyerek

doktor doktor koşturmamışsın halıne şükret

hamıle kalınca mutlaka hormonlardan dolayı bı takım değişiklikler oluyor ama yanı bukadar buyutup neredeyse hamılelık depresyonu dıye yenı bı moda çıkarmaya ne luzum var anlamıyorum

yorumunu okudıktan sonra çok utandım böyle bir konuyu açmış bulunmaktan haklısın sanırım ....

teşekküredrim yorumlarıyla teselloı destek verenlere , allahım ısteyen herkese zamanı geldıgınde kucaklarını doldurmayı nasıp etsın ..

binlerce kez şükürler olsun rabbıme dualarım anne olmayı bekleyenlerle ...

hamilelikte böle durumlar isteksizlik oluyor,,bende hamilyim bendede iteksizlik vardı ama kendimi topluoyorum artık,kendime bakmayı bıraktım,eşime karşı isteksizdim,yalnız kalıp dinlenmek istiodum hep ama annem kendine gel dedi,böle hamilelik geçmez dedi,tabi bide stresli günlerde geçirdin onunda etkisi var..çalışmayı tekrar düşünüorum,çalışıodum zaten ,çıkmıştım yine düşünüorum,yksa gerçekten bunalıma giriosun..

Cnm bak.ne gzl rabbim.sana hamiligi tatdirmiz ins saga salimde kucana alirsin bebegini sükret haline bak.ben 4 senedir urasiyorum ins hayirlisiyla rabbim nasip eder insallahh.... Rabbime sigin ve dua et bu sikintidan kurtulursun.... Rabbim hepimize hayirlisini nasop etsinnn....

Back
X