Hamilelik, siddet, bosanma, siginma evi,caresizlik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bu işten hicbir şey anlamadım. Polis nasıl olur müdahale etmez? O zaman yapacak tek şey haber kanallarına çıkıp kamuoyu oluşturmak. Aklıma başka bir şey gelmiyor.
Söyle anında müdahale etmiyor ben dayak yedikten sonra gelmesinin bir anlamı yok ifade için şahsa msj atıyorlar bir çağrı yaparsın iki yaparsın gelmezse gider olduğu yerden alırsın benim bildiğim yani demek istediğim ne yazık ki iş işten geçtikten sonra müdahele yapılıyor

Kariyer sahibide olsa kadini rahat birakmiyorlar iste :KK43: napsak acaba toplanip ayni evlerdemi yasasak benzer durumda bir cok kadin var :KK43: allahim sen yardim bizlere
Rabbim hepimizin karşısına kadı erkek farketmez allah korkusu olan merhamet sahibi insanlar çıkartsın anladığım kadarıyla sizde benzer bi durumdasınız allah yardımcınız olsun

Sakın aileme rezil olurum diye düşünme bence hemen ailen ile paylaş durumu neden hemen kadın Sığınma evine gideceksin ki senin evin ailen gelsin böle piskopatlara korktuğunu belli etme sakın
Aileme zarar vermesinden korkuyorum kendi çocuğuna acımayan kime acirki

Cocugu suresi doldurmadan aldirir yoluma bakardim. Ama siz gec kalmissiniz. Bu adamdan cocuk yapmak cok gerekli degildi. Ayrilir baska bir evlilik yapardiniz.

Anlattıklarınız tuhaf adam çok normaldi hamile kaldınız birden sizi dövmeye başladı evde durup durup sizi dövüyor eksik birş eyler var
Eşim bipolardı lütfen ruhsal problemleri olan insanları canavar gibi göstermeyin abimde şizofren kimseyi dövmüyor kamuda mimar bu hastalıklar birden çıkmaz
183 ü arayın durumunuzu bildirin tayin isteyin ve savcılığa şikayetçi olun ailenizden yardım alın

Kesin öyledir, kesin.
Kesin öyledir kesin derken, ya benim ne gibi bi çıkarım olacakki burda hikayeler anlatayım yada sizleri kandırdigimda elime ne gececek her hangi bir urun vs mi satıyorum anlamadimki biz ne zaman bu hale geldik kimi hak etmişsine getirir kimi bambaşka boyuta taşır ellerinizi vicdanınıza koyun birazcık merhamet nerden yazdım yazıklar olsun birazcık olsun ruh halim değişsin birazcık stresten uzaklasayim dedim herkes bi muhalefet. Rabbim herkesin kalbine göre versin

Neden bazı arkadaşlarımız asla başlarina gelmeyecekmiş gibi on yargılı ki ve resmen kisilestirme ve saldiriya gecmek icin bekler gibiler, evet bir anda baslamadi ben ozet gectim nasil basladigini neler oldugunu anlatmam icin sayfalar yetmez her hastaliginin seyrinin siddetinin ayni olmadigini burdaki herkes biliyordur ruhsal problemi olan onsanlari asagilamak vs icin degil anlik ofkeyle kendimi ifade etmeye çalıştım, arkadaslarlar ozellikle yesyess senin dusmanin degilim ben hayatini adamaya hazır olduğun konuda keşke bana yardımcı olmayı deneseydin yol gösterişeydin anladığım kadarıyla hayatını adadigin konu seni baya olumsuz etkilemiş insanlığını kaybetmişsin resmen burda egolarini tatmin ediyorsun yardımcı olmaya çalışan arkadaşlar sağolsun ama diğerleri için yorum yapmak dahi istemiyorum lütfen konuyu kapatma konusunda birisi bana yardım etsin
Anlattıklarınız tuhaf adam çok normaldi hamile kaldınız birden sizi dövmeye başladı evde durup durup sizi dövüyor eksik birş eyler var
Eşim bipolardı lütfen ruhsal problemleri olan insanları canavar gibi göstermeyin abimde şizofren kimseyi dövmüyor kamuda mimar bu hastalıklar birden çıkmaz
183 ü arayın durumunuzu bildirin tayin isteyin ve savcılığa şikayetçi olun ailenizden yardım alın

Neden bazı arkadaşlarımız asla başlarina gelmeyecekmiş gibi on yargılı ki ve resmen kisilestirme ve saldiriya gecmek icin bekler gibiler, evet bir anda baslamadi ben ozet gectim nasil basladigini neler oldugunu anlatmam icin sayfalar yetmez her hastaliginin seyrinin siddetinin ayni olmadigini burdaki herkes biliyordur ruhsal problemi olan onsanlari asagilamak vs icin degil anlik ofkeyle kendimi ifade etmeye çalıştım, arkadaslarlar ozellikle yesyess senin dusmanin degilim ben hayatini adamaya hazır olduğun konuda keşke bana yardımcı olmayı deneseydin yol gösterişeydin anladığım kadarıyla hayatını adadigin konu seni baya olumsuz etkilemiş insanlığını kaybetmişsin resmen burda egolarini tatmin ediyorsun yardımcı olmaya çalışan arkadaşlar sağolsun ama diğerleri için yorum yapmak dahi istemiyorum lütfen konuyu kapatma konusunda birisi bana yardım etsin
Bu konuya yazmayacaktım ama cevap vereyim
Hanımefendi siz sıfır sorunla mi hamile kaldınız? Bu adamın sorunlu olduğunu bile bile hamile kalmışsanız bu ne demektir ?
Ikincisi ben insanligimi kaybetmedim burada konuştuğum özelden de yardımcı olduğum bir sürü üye var .
Ve üçüncüsü benim hic ruh hastası olan bire-bir tanıdığım yok ama eğer kocanız şizofren ise cocugunuzunda olma ihtimali var .
Ve çocuğunuz öyle olursa , sakin sakin ilaçlarını kullanıp stabil bir hayat surebilecekken toplumda sadece hastalığı için dışlanıp acı çekip incinirse beni o zaman anlarsınız . Dilerim sapasağlam bir bebek dünyaya getirir şimdiki sorunlarınız anımsamayacak kadar güzel bir hayat yaşarsınız .
Iyi geceler

Mune Mune Hanım'ı etiketleyerek ya da şikayet butonundan talebinizi yazarak konunuzu kapattırabilirsiniz.

Slm arkadaşlar psikolojik olarak tam bir çöküntü içindeyim kimseyle konuşamıyorum ama içinde tuttukça patlayacak gibi oluyorum 16 haftalik hamileyim guya cok isteyip çok uğraşmıştık , hamileliğin boyunca sürekli fiziksel şiddet psikolojik şiddet görüyorum çalışan kariyer sahibi biriyim yaşadığınız ev kendime ait ama deli gibi sevip yerlere göklere sigdiramadigim tam bir şizofren eve almazsam rezillik cikariyor eve alsam beni dovuyor maddi olarak onun yüzünden sıkıntıdayım tüm birikimim kr3di kartlarım patlak ailemin evine gidemem rezilin teki anne baba yasli kaldiramaz siginma evine gitsem calistigim icin isi birakmak zorunda kalirmiyim yada beni alirlarmi sizofren hasta oldugu icin onun cocugunu tasiyormusum diye pesimi birakmiyor ..... ama ben ac susuz kalirken beni döverken çocuğunu tanımıyor bile ben nasıl düştüm böyle bir pisliğin içine bilmiyorum ölmek istiyorum resmen yediremiyorum kendime bebegime nefes alamiyorum benim günahsız yavrumun ne suçu var bilmiyorum. Nasıl kurtulacağım nasıl polise gittim darp raporu aldım uzaklaştırma kararı daha sonrası tehditlerle geri çekmek zorunda kaldım karakolun önünde arabamı darp etti sokaklarda dövdü hır allahin kulu yada polis dönüp demesini napıyorsun sen trafikte sıkıştırıyor yada tehtit ediyor en yakın karakola gidiyorum bizim bölgemiz değil diyip başlarından savıyorlar
Öncelikle Allah yardım etsin çok zor bi durum..size tavsiyem önce bi avukat bulun avukat ile hareket edin evinize kamera fln koyun şiddet kaydı olsun elinizde cep tek arama kayıt yapan programlar var onu indirip aramalardaki konuşmaları kayıt eder bunlara sürecin daha hızlı ilerlemesi için ihtiyacınız olabilir karakol mevzusuda bölgesi olmadığı için doğruluk payı var neden bölgemizdeki karakola gitmiyorsunuz bi avukatınız olursa birlikte karakol darp raporu savcılık hepsini yol yordamına göre halledebilirsiniz..madem ev sizin maddi durumunuz varsa kiraya çıkın sığınma evi çözüm değil 1 ay idare edersin..

Kesin öyledir kesin derken, ya benim ne gibi bi çıkarım olacakki burda hikayeler anlatayım yada sizleri kandırdigimda elime ne gececek her hangi bir urun vs mi satıyorum anlamadimki biz ne zaman bu hale geldik kimi hak etmişsine getirir kimi bambaşka boyuta taşır ellerinizi vicdanınıza koyun birazcık merhamet nerden yazdım yazıklar olsun birazcık olsun ruh halim değişsin birazcık stresten uzaklasayim dedim herkes bi muhalefet. Rabbim herkesin kalbine göre versin
Eğer eşiniz sizi hamile kaldıktan sonra birden bire dövmeye başladıysa sizden özür dilerim. Ama taktir edersiniz ki bu çok düşük bir ihtimal, diğer yorumumda bu ihtimali de varsayarak yazdım zaten. Hiç bir koşulda hiçkimse haketmiyor yaşadıklarınızı orası ayrı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X