M Mvrs Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Ekim 2016 225 86 98 23 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Mvrs #1 merhaba arkadaslar bebegin gaz skntisi icin arastirmamin sonucu rezene cayinin iyi geldigini duydum ve okudum. Ama sorum su ki ben aktardan aldigim rezene cayini nasil hazirlamam gerekiyor ve ac yada tokkarna bisey fark ediyormu acaba?
merhaba arkadaslar bebegin gaz skntisi icin arastirmamin sonucu rezene cayinin iyi geldigini duydum ve okudum. Ama sorum su ki ben aktardan aldigim rezene cayini nasil hazirlamam gerekiyor ve ac yada tokkarna bisey fark ediyormu acaba?
severussnape bir pko lu Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 22 Kasım 2016 2.052 3.936 133 31 23 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Mvrs #2 benim komşum içiriyor gazı için iki aylık bebeği..rahatlattığına şahit oldum..aç tok farketmiyor ılık içiriyor annenin kendiside içiyor malum süt emzirdiği için..nasıl hazırladığını göremedim ama.bence aktara sorsanız bilir
benim komşum içiriyor gazı için iki aylık bebeği..rahatlattığına şahit oldum..aç tok farketmiyor ılık içiriyor annenin kendiside içiyor malum süt emzirdiği için..nasıl hazırladığını göremedim ama.bence aktara sorsanız bilir
Rizeli-53 önce vatan sonra sevdam ... Kayıtlı Üye 26 Ekim 2016 7.212 4.182 103 23 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Mvrs #3 İki tatlı kaşığı bi kupaya koyup üstüne sıcak su koy. Kapak kapat 10 dk sonra tanelerini süzüp iç