Hamilelik sorunları

Tuba0711

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2016
9
2
1
31
8+4 hamileyim.. ilk gebeliğimi 9 haftalıkken kaybettim yapısal bozukluk vardi ve kalp atışı yoktu gelişememiş bir bebekti.. şimdi ikinci gebeliğim fakat bebegimin kalp atışı var kesesi küçük içerisindeki bebek büyük ve zamanla bebegimin öleceğini söylediler genetik anomalili bi bebek dediler benim genetik tahlillerim yapıldı sonuç bekliyoruz benim gibi olanlar var mi acaba

allah yardimcin olsun malesef bilgim yok hayirlisi olsun diyebilirim test sonuclarin da iyi cikar insallah

Canim baska doktora gorundunmu?? Her doktorun verdigi bazi bilgilerde yanilma payida oluyor malesef .. Bebeginin gelismis olmasi iyi stressten uzak durmalisin bol bol dua etmekte fayda var rabbim insAllah melegini kucagina almayi nasip etsin

Uzuldum canim cok gecmis olsun.Allah yardimcin olsun.bisey bilsem solerdim bu konuda bi bilgim yok.:(

Vardir bundada bi hayir.bozma moralini.baska hastaneye git baska carelere basvur.ole bi doktorla yola cikma.

Hayır bebeğim yaşıyor hala ama kesem.kucuk bebeğim büyük be ve genetik anomalili bi bebek dedi doktor

Acaba soledigi ne kadar dogru.banada solediler kizamik enfeksiyonu gecirmisim bilmem ne zaman cocukta sakatlik olmus olabilir falan filan.ikili tara testi olcam.olumsuz bisey cikarsa alcakmislar.tabiki izin vermicem baska yerlerede gidip bakilcam.sende ole yap.

Kesinlikle bana yaşamaz bebeğin dediler ama ben yaşayacağı zamana kadar bekliycem engelli dahi olsa onu dogurucam canımı asla ölüme veremem

Aynen canim.sakin onlara inanip bebegine kiyma.Allaha sigin gerisi hayirla sonuclanicak insallah hepimiz icin.

Back
X