Benımde migrenim var parol gbş ilaclar alınablıo hamıleyken agır ılac alanlae bıle var canım ama doktorna sormalsnMerhabalaar , ben migren hastasıyım ve bu ay gebelik planlıyoruz nasipse ve malesef yine migren atağım başlayacak galiba. İlaç alsam eğer hamileysem zarar verir mi ? Reglm e de daha var
Henüz bi dr.um yok canımBenımde migrenim var parol gbş ilaclar alınablıo hamıleyken agır ılac alanlae bıle var canım ama doktorna sormalsn
ben maalesef hamile oldugumu bilmeden aferin sinüs ıcmıstım. bı sorun olmadı daha gerçi dogmadılar bılemıyorum ama eğer şüphen varsa parol al sadece. ıcerısınde sadece parasetamol ıceren parol gıbı bır sey yanı baska bır sey almaMerhabalaar , ben migren hastasıyım ve bu ay gebelik planlıyoruz nasipse ve malesef yine migren atağım başlayacak galiba. İlaç alsam eğer hamileysem zarar verir mi ? Reglm e de daha var
Parol bişey yapmaz dimi ?ben maalesef hamile oldugumu bilmeden aferin sinüs ıcmıstım. bı sorun olmadı daha gerçi dogmadılar bılemıyorum ama eğer şüphen varsa parol al sadece. ıcerısınde sadece parasetamol ıceren parol gıbı bır sey yanı baska bır sey alma
bende aynı durumdan muzdaribim son günlerde aşırı derecede migrenim tutuyor ve genelde avmigren ve kataflan kullanıyorum ama şu an kullanmaya korkuyorum gebelik durumum olabilir diye..Bir çay kaşığı türk kahvesini ağzımda tutup ayaklarımı diktim geçen gün o biraz işe yaradı gibi. Bir deneyin sizde isterseniz. İnşallah iyi gelirMerhabalaar , ben migren hastasıyım ve bu ay gebelik planlıyoruz nasipse ve malesef yine migren atağım başlayacak galiba. İlaç alsam eğer hamileysem zarar verir mi ? Reglm e de daha var
gebelik kategorisi b diye biliyorum. gönül ister ki hiç ilaç almayalım ama dayanamayacak gibiyseniz parol hamilelere verilebiliyor.P
Parol bişey yapmaz dimi ?
Yaa çok teşekkürler ilk defa duydum türk kahvesini .. daha kötü yapmaz mı kafein olduğu içinbende aynı durumdan muzdaribim son günlerde aşırı derecede migrenim tutuyor ve genelde avmigren ve kataflan kullanıyorum ama şu an kullanmaya korkuyorum gebelik durumum olabilir diye..Bir çay kaşığı türk kahvesini ağzımda tutup ayaklarımı diktim geçen gün o biraz işe yaradı gibi. Bir deneyin sizde isterseniz. İnşallah iyi gelir
Bunu bilmiyordum daha çok artarsa parol alaym çok teşekkürlergebelik kategorisi b diye biliyorum. gönül ister ki hiç ilaç almayalım ama dayanamayacak gibiyseniz parol hamilelere verilebiliyor.
5. sayfada yazıyor b kategorisi.Bunu bilmiyordum daha çok artarsa parol alaym çok teşekkürler
Teşekkür ederimmm5. sayfada yazıyor b kategorisi.
bir kaşık kahveden emin ol birşey olmaz:)Ya
Yaa çok teşekkürler ilk defa duydum türk kahvesini .. daha kötü yapmaz mı kafein olduğu için
bir kaşık kahveden emin ol birşey olmaz:)
Aa mutlaka denicemŞakaklarınıza ve burun deliklerinize birer damla nane yağı sürüp 5 dakika kadar masaj yapıp uyumaya çalışın.
Kalktığınızda ilaçtan daha etkili olduğunu göreceksiniz.
Gerçi herkeste etkisi bir olmayabilir ama bende ciddi manada işe yarıyor.
Çok teşekkürler süt ürünlerini bilmiyordum. Aslında evde sağlıklı yemeklee yaparm tencere yemekleri..Geçmiş olsun.
Migren atağı geleceğini anladığım zaman, sıcak duşa giriyorum. Sıcak su kafa ve çevre kaslarını rahatlatıyor. Sonra karanlık ve sessiz odada uzanıyorum. Gül yağı ve daha çok önerilen okaliptus,nane yağlarını koklamak, şakaklara ve baş boyun bölgesine masajlayarak sürmek rahatlatır.
Kafein içerebilecek her şeyi kesin. Süt ve süt ürünleri de migreni tetikliyor. Sağlıklı yemekler pişirip tüketin.
Sağlıklı günler
Evet maalesef öyle olduğunu bende fonksiyonel yaşam koçundan öğrendim. Ne kadar sağlıklı beslensekte vücudumuz bazı besinlere tepki verebilir. Migrenin sebebi beslenme alışkanlığımıza, mide ve bağırsak sağlığımızla da çok ilgili. Zaten vücutta ne oluyorsa mutlaka bağırsak mideden geçenler tetikleyicidir.Çok teşekkürler süt ürünlerini bilmiyordum. Aslında evde sağlıklı yemeklee yaparm tencere yemekleri..
Anladmm tekrar teşekkürlerEvet maalesef öyle olduğunu bende fonksiyonel yaşam koçundan öğrendim. Ne kadar sağlıklı beslensekte vücudumuz bazı besinlere tepki verebilir. Migrenin sebebi beslenme alışkanlığımıza, mide ve bağırsak sağlığımızla da çok ilgili. Zaten vücutta ne oluyorsa mutlaka bağırsak mideden geçenler tetikleyicidir.
Fonksiyonel tıpla ilgilenenlerden daha detaylı bilgiler edinebilirsiniz. Geçmiş olsun tekrar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?