Hamilelik suphesi

Dilara7500

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2021
9
2
1
25
Merhaba . kan testim 8.2 çıkmıştı araştırdım gebelik gozukmuyormus peşine idrar testi yaptım negatifti. Yaklaşık 1 hafta oldu tekrar hızlı idrar testi yaptım çift çizgi çıktı ama bir çizgi biraz soluk gözüküyor hamile olabilirmiyim

Merhaba . kan testim 8.2 çıkmıştı araştırdım gebelik gozukmuyormus peşine idrar testi yaptım negatifti. Yaklaşık 1 hafta oldu tekrar hızlı idrar testi yaptım çift çizgi çıktı ama bir çizgi biraz soluk gözüküyor hamile olabilirmiyim
Tekrar kan verin 1 hafta önce daha yeni olduğu için çıkmamış olabilir, son ilişkinin üzerinden kaç gün geçti

5 üzeri gebelik sayılıyor genellikle kimyasal olabilir diye doktorlar pek olumlu yanıt vermiyor iki gün sonra test yapmış olsaydınız iki katı çıksaydı gebelik ilerliyor diyebilirsin 1hafta gecmis üzerinden tekrardan test verin bence varsa ilkine göre daha yüksek sonuc alacaksiniz

Back
X