Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtalama erken olmuşsa olabilir. Takip ettiniz mi?Selam arkadaşlar,adetime 12 gün kala test yaptırdım silik çizgi çıktı, adetime 12 gün kala adet sancıları çekiyorum sizce hamilelik varmıdır...
Evet doktor kontrolündeyiz sürekli yumurta takibi ve oluyor 4 tane çatlama igneside yapıldı banaYumurtalama erken olmuşsa olabilir. Takip ettiniz mi?
Kaçındaydı iğneler? Kaç gün geçti üzerindenEvet doktor kontrolündeyiz sürekli yumurta takibi ve oluyor 4 tane çatlama igneside yapıldı bana
14 gün önce iğneler olmaya başladı,bu ayın 7 sinde olduKaçındaydı iğneler? Kaç gün geçti üzerinden
Gerçek pozitif olma ihtimali çok yüksek o zaman14 gün önce iğneler olmaya başladı,bu ayın 7 sinde oldu
Çok teşekkür ederim, yarın kanda test yapacam bakalım inşallah pozitif çıkarGerçek pozitif olma ihtimali çok yüksek o zamansabah yine tekrarlayıp kan vermenizi öneririmmm
![]()
Ay inşallahÇok teşekkür ederim, yarın kanda test yapacam bakalım inşallah pozitif çıkar![]()
Amin çok teşekkür ederim.yarin sizle paylaşırım sonucuAy inşallahburaya yazın tekrar sonucu
Bugün kan test yaptım gebelik yok dedilerAmin çok teşekkür ederim.yarin sizle paylaşırım sonucu![]()
Amin çok teşekkür ederim.yarin sizle paylaşırım sonucu![]()
Hocam ben kan testi verdim bişey çıkmadı,idrardan test yaptım 2 çizgi çok daha belirgin oldu kanda erken olduğu için çıkmaz dedilerMarkası ne? Dpo kaç