- 1 Mart 2015
- 203
- 237
- 53
- Konu Sahibi LaTahzenInnallaheMeana
-
Siz önce kendi yazdığınız mantıklı mı ona bakın. Madem hap bulantı yapıyor, kondom kullansaydınız. ''Ben daha uzun süre korunmayı düşünüyordum'' deyip son ilişkisini korunmadan yaşayıp bir de buraya konu açarsanız, nasıl tepkiler bekliyorsunuz? Korunmasız cinsel ilişki yaşanmış tabii ki hamile olabilirsiniz tebrikler yani ne yapabiliriz siz bir önlem almadıysanız? Bilerek korunmayıp hamile olmamayı umut etmek çok başka bir boyut.Y Yazanbayan12
Doğum konrtol hapini biraktim çünkü çok ağır geldi bünyeme. Kullandığım sürede mide bulantısı halsizlik yaşadım sürekli hatta minibüste baygınlık geçirdim. Hi ay doldu sonrasında kullanmadım
Son iki sefer Korunmasız iliskiye girdim çünkü bu kadar geciktigine göre hamileyim diye düşünüp rahatlamistim
Birde 3 ay öncesinde zaten korunmuyodum.
Buraya sıkıntıyı anlamak için yani ben mi evham yapiyorum yoksa kan testi yaptirmalimiyim öğrenmek için yazıyorum.
AdAm_OLaCaK_KIZ MightyPineapple
Pardon da bu nasıl bi üslup siz hazirda mi bekliyosunuz acaba biri sacma bişey yazsa da şöyle eleştirip stresimizi atsak falan diye. Sizin bulmussunuz zaten kafanızı başka kafa istemenize gerek yok.
E eniyikadinoyuncu anlamadim??
Siz önce kendi yazdığınız mantıklı mı ona bakın. Madem hap bulantı yapıyor, kondom kullansaydınız. ''Ben daha uzun süre korunmayı düşünüyordum'' deyip son ilişkisini korunmadan yaşayıp bir de buraya konu açarsanız, nasıl tepkiler bekliyorsunuz? Korunmasız cinsel ilişki yaşanmış tabii ki hamile olabilirsiniz tebrikler yani ne yapabiliriz siz bir önlem almadıysanız? Bilerek korunmayıp hamile olmamayı umut etmek çok başka bir boyut.
Allah hakkınızda neyi hayırlı görüyorsa o olsun.Bakın diyorum ki bat gününden 2 gün sonra test yaptım net bi şekilde negatifti. Bunu soruyorum bunu anlamaya çalışıyorum. Şu ön yarginizdan bi kurtulup okumayı deneseniz.
Amin Allah razı olsun.Allah hakkınızda neyi hayırlı görüyorsa o olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?