Hamilelik şüphesi

karakaramak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2016
5
3
1
33
Merhaba kızlar yeni üye oldum yardımınıza ihtiyacım var 3 aydır cocuk istıyoruz fakat olmadı adet bitiminden beri 1 gün arayla korunmasız ilişkiye giriyoruz. Son 4 gündür kasıklaeım adet oluyomuş gbi ağrıyo arada mide yanmam oluyo ve dizlerim ağrıyo asetim biteli 16 gün oldu sizce hamile olabılırmıyım

teste cıkması gerekıyor cnm ıstersen bır test yap ıns hamılesındır.

Muhtemelen yumurtlama dönemindesiniz hamile olduğunuzu daha anlayamazsınız aksine bugünleri iyi değerlendirin. Yanlış anlamışım adetiniz biteli 16 gün olduysa yumurtlama döneminde olmayabilirsiniz kaç günde adet olduğunuza göre değişir ama henüz testlerde de çıkacak gibi görünmüyor kan testinde çıksa bile sağlıklı mıdır anlamak için çok erken. Biraz daha sabredin

16 gün önce adet olmuşsunuz daha yumurtlama dönemi yeni bitmiştir

Herkesin dedigi gibi daha anca yumurtlama donemindesinizdir. Siz bebek istediginiz icin her belirtiyi hamilelik gibi yorumlamayın adetinizi bekleyin. Olmazsanız test yapın. Güvenemezseniz gidip saglik ocaginda kan testi yaptırın. Bence hemen heves etmeyin. Yoksa daha çok üzülürsünüz bir süre beklemenizde fayda var.

Adetim biter bitmez kaldım diye şüphelendim ama beklicem biraz daha 33 günde bir adet oluyorum göğüs ucuma hafif bastırıncada acıyo galiba piskolojom bozuldu :))

Adetim biter bitmez kaldım diye şüphelendim ama beklicem biraz daha 33 günde bir adet oluyorum göğüs ucuma hafif bastırıncada acıyo galiba piskolojom bozuldu :))
İnsan gebe kalmaya çalışınca psikolojik olarak belirti buluyor sanırım geçtiğimiz 2 ay bende aynı şeyleri yaşadım adet olduktan sonra bile test yaptım. 33 günde bir oluyorsanız ovulasyon döneminiz yeni bitmiş şimdi sıra beklemede hayırlı haberler alırsınız inşallah

Sizi çok iyi anlıyorum. Insan herseyi hamilelige baglamaya calisiyor bu donemde. Ama biraz daha sabredin :) biz tam 8 ayda yakaladık yavruyuuu ve ben sadece 2 defa test yaptım. 1inde olmadı dedim üzüluyorum kesinlesene kadar bekliycem. Ikincide bingooo...
Hala saklıyorum çubuguu

Tahminim yumurtlama dönemindesiniz.

Arkafaslar tekrar merhaba 1 saat önce wc ye gittim ve lekelenme şeklinde koyu kahve kan gördüm iç çamaşırom kasıklaromdada batma oluyordu midemde ağzımda hep acaba bu yerleşme kanamasımı 1 hafta var adetıme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…