Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar ne durumdasınız hıc sesınız cıkmıo ıkız olupta dogum yapan arladaslar varmı gununden once 36 hafta olduk ıkızlrre ama aşırı kotu durumdayım pazartesı doktorumdan kendim gün ıstıcem dayanamıyorum artık
Arkadaslar ne durumdasınız hıc sesınız cıkmıo ıkız olupta dogum yapan arladaslar varmı gununden once 36 hafta olduk ıkızlrre ama aşırı kotu durumdayım pazartesı doktorumdan kendim gün ıstıcem dayanamıyorum artık
Allah yardımcınız olsun, kolay bir doğum nasip etsin , hayırla ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ikisini de çok az kalmış, son günler biraz zorlayıcı olabiliyor sanırım hele ki ikiz gebelik... Ben tek bebiş ve 37. haftadayım hacı yatmaz gibi yuvarlanıyorum diyebilirim :) Uyku, yemek yok, bel ağrısı :) mide yanması derken şafak sayıyoruz artık Geçecek inşallah