Hamilelik tecrübesi olanlar yardım lütfen:(

PrensesAnnesi_

Hayat Kısa Kuşlar Uçuyor🕊 İnekler Takla Atıyor 🐮
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2017
8.437
23.110
598
Arkadaşlar 26 haftalık gebeyim ve pörçük kemigim de sol kalcama doğru hafif şislik ve sertlik var oturamiyorum uyuyamıyorum doktorumla bugün telefonda görüştüm pazartesi günü muaine edecek korkuyorum bişeymi var diye bu durumla karşılaşan anne adayları anneler lütfen bilgilendirirmisiniz neden olabilir

Belki çıkmıstır .Bir bebek yastıgı alıp ,kuyruk sokumuna yakın belinize koyup sert bir zeminde yatın .Gecede böyle yatın .İyi geliyor .Tabi hamile halinizle nasıl olur bilemedim..

Belki çıkmıstır .Bir bebek yastıgı alıp ,kuyruk sokumuna yakın belinize koyup sert bir zeminde yatın .Gecede böyle yatın .İyi geliyor .Tabi hamile halinizle nasıl olur bilemedim..
Denedim neler denedim yok geçmiyor uykusuzlukdan basım ağrıyor yarım yamalak uyuduğum için uykumu alamıyorum çıkık olması için düşmek çarpmak vs olması lazım degilmi ama bildiğim kadarıyla dusmedim hiç

Uzun süre benimde olmustu .Bu yatıs iyi geliyor .Ağır kaldırınca yada farketmiyor benim hapsurunca belim cıkmıstı .

Yok canım kıl dönmesi olması için kil olması lazım umarım geçer tskr ederim yinede ☺

Kadınlarda olurmu bilmiyorum dedim zaten sadece özgürce fikrimi belirttim bu kadar dalga geçer vari emojiyi yapmanıza anlam veremedim
Bi Google’a yaz istersen kıl olduğu içinmi oluyomuş yada olabiliyormuymuş diye
Gerçi şimdiye çoktan görünmüşünüzdür doktora benle dalga geçeceğinize sonucu yazsaydınız keşke

Hayır estağfurullah dalga geçmek için yapmadım o emojileri öyle dusunmenize üzüldüm kırdıysam özür dilerim utanarak yazdım o yüzden güldüm canım doktora gittim rahim büyüyor ondan dedi ama büyük ihtimalle doktor değiştireceğim çünkü dün sisinuzerinden sarı sivilce gibi bişey çıktı çıban gibi paxartesibaska bir doktora görünecegim insallin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…