- 2 Aralık 2019
- 4
- 2
- 1
- 28
- Konu Sahibi Laviniamira
-
Merhaba değeriniz çok düşük, ben 8 defa kimyasal gebelik yaşadım. Genelde bu durumda çok düşük oluyor. İki tane kızım var ikisindeki sonucun 1500 deydi.Kızlar değerim 24.52 çıktı H harfi de var yüksek olduğuna dair. Doktor büyük ihtimal gebelik var dedi sevinçten ağladım ama yarın tekrarla dedi. Sizin değerleriniz kaç çıktı böyle az çıkanınız oldu mu ? Sizce varmıdır gebelik ya
Progestronu ne baktırdı mı doktor adetin kaç gün geçmiştiKızlar değerim 24.52 çıktı H harfi de var yüksek olduğuna dair. Doktor büyük ihtimal gebelik var dedi sevinçten ağladım ama yarın tekrarla dedi. Sizin değerleriniz kaç çıktı böyle az çıkanınız oldu mu ? Sizce varmıdır gebelik ya
Ben 10.9 la öğrendim adetimden 1 gün önce 2 gün sonra 44 oldu 4 gün sonra da 429 eğer değerin 2 kat ve fazlası olacak şekilde yükselirse birşey olmaz Allahın izniyle 1 kere kimyasal geçirdim ben yükselmemisti değerim düsmüstüKızlar değerim 24.52 çıktı H harfi de var yüksek olduğuna dair. Doktor büyük ihtimal gebelik var dedi sevinçten ağladım ama yarın tekrarla dedi. Sizin değerleriniz kaç çıktı böyle az çıkanınız oldu mu ? Sizce varmıdır gebelik ya
Benim oldu sizin gibi reglimden 1 gün önce öğrendim o gün lekelenme şeklinde başladı 3 gün sürdü ben düştüğünü düşündüm hatta öyle olunca çok üzüldüm doktorum hemen porogestan ve ekopirin başladı lekelenme kesildi birdaha olmadı inşallah değeriniz artarak devam ederBenim bugün beta 46 çıktı aşılama ile oldu aşılamanın 14.günü yani regl den 1-2 gün önceye denk geliyor sanırım inşallah değerim yükselmeye devam ederse ağustos annesi olacağım bende yerlesme kanaması yaşayan var mı aranızda benim iki gündür akıntıyla birlikte çok az miktarda oluyor
Progesteron kullanıyorum zaten bende bugün ve dün çok az oldu peçeteye gelecek şekilde inşallah yükselir sizin ilk değeriniz kaçtıBenim oldu sizin gibi reglimden 1 gün önce öğrendim o gün lekelenme şeklinde başladı 3 gün sürdü ben düştüğünü düşündüm hatta öyle olunca çok üzüldüm doktorum hemen porogestan ve ekopirin başladı lekelenme kesildi birdaha olmadı inşallah değeriniz artarak devam eder
Geçer inşallah kırmızıya dönüşmediği sürece sorun yok diyolar ben ilk 10.9 la öğrendim 2 gün sonra 44 oldu 4 gün sonra 429 pazartesi tekrar kan vericem salı günü de doktorum gel keseye bakalım dediProgesteron kullanıyorum zaten bende bugün ve dün çok az oldu peçeteye gelecek şekilde inşallah yükselir sizin ilk değeriniz kaçtı
Benimde çok yeni o zman pazar baktıracağım bende yineGeçer inşallah kırmızıya dönüşmediği sürece sorun yok diyolar ben ilk 10.9 la öğrendim 2 gün sonra 44 oldu 4 gün sonra 429 pazartesi tekrar kan vericem salı günü de doktorum gel keseye bakalım dedi
Erken gebeliktir canımmkorkmaKızlar değerim 24.52 çıktı H harfi de var yüksek olduğuna dair. Doktor büyük ihtimal gebelik var dedi sevinçten ağladım ama yarın tekrarla dedi. Sizin değerleriniz kaç çıktı böyle az çıkanınız oldu mu ? Sizce varmıdır gebelik ya
Bende 130 ile öğrendim gebeydim bence testi yaptığınız zaman ile ilgili bu durumMerhaba değeriniz çok düşük, ben 8 defa kimyasal gebelik yaşadım. Genelde bu durumda çok düşük oluyor. İki tane kızım var ikisindeki sonucun 1500 deydi.
Evet sende çok erken öğrenmissin sağlıkla devam etsin insallahBenimde çok yeni o zman pazar baktıracağım bende yine
İkiz olmasın sizinReglinize kaç gün var şu an? Bhcg değeri kişiden kişiye göre değişiklik gösterebiliyor. Regle iki gün kala 37.9 çıkmıştı iki gün önce 914e katladı. Değeriniz yükseliyor mu takip edin şu an test sonucunuz pozitifSürekli ikiye katlayarak yükseliyorsa çok iyi
Sanmıyorum normal aralıklarda katlanıyor gibi keşke öyle olsa amaİkiz olmasın sizin
Benmde 28.11 de 42 4.12.de 768 diSanmıyorum normal aralıklarda katlanıyor gibi keşke öyle olsa ama
28.11de 37,9
30.11de 141,7
04.12de 914,1
Som adet tarihi ne zaman dıSanmıyorum normal aralıklarda katlanıyor gibi keşke öyle olsa ama
28.11de 37,9
30.11de 141,7
04.12de 914,1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?