Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlıkhamilelik testi için en ideal zaman ne zaman
merhaba arkadaşlar, adetim beş gün gecikti ve hamilelik testinin en iyi kaçıncı gecikme gününde sonuç verdiğini bilmiyorum lütfen yardımcı olur musunuz?
Verir diye düşünüyorum bazen hatalı çıkabiliyor testler ama aklında çok kalacaksa yapma 7. Günü bekle bu arada ilaç yada bitki çayı türü kullanma ne olur ne olmaz yüksek yerlere uzanma ağır kaldırma bilmiyorsun çünkü dikkat Li olmanda fayda var yada en garanti git bi Kan ver kanda kesin çıkar pazatesi zaten olmazsan 7. gün oluyor
Verir diye düşünüyorum bazen hatalı çıkabiliyor testler ama aklında çok kalacaksa yapma 7. Günü bekle bu arada ilaç yada bitki çayı türü kullanma ne olur ne olmaz yüksek yerlere uzanma ağır kaldırma bilmiyorsun çünkü dikkat Li olmanda fayda var yada en garanti git bi Kan ver kanda kesin çıkar pazatesi zaten olmazsan 7. gün oluyor