Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde öyle 7,8 gün kaldı. Acaba tuttumu diye merak içerisindeyim. Göğüs acim var ve yumurtlama zamanından beri hergün kasiklsrum da çok hafif batmalar varKızlar adetime daha 8 gün var ve ben testi yapmak için sabırsızlanıyorum sizler ne durumdasınız benim gibi bekleyen varmı?![]()
Ayy aynen bende de var kasık ağrısı bide belim ağrıyo sanki adet olmuşum gibi ağrı yapıyo bakıyorum bişey yok biraz araştırdım bide burdaki arkadaşlara sordum kasık ve bel ağrısı tuttuğunu gösterir miş ama yine de ümitlenmemek lazım çok sabırsızım ya kızımda hiç böyle sabırsız değildimBenimde öyle 7,8 gün kaldı. Acaba tuttumu diye merak içerisindeyim. Göğüs acim var ve yumurtlama zamanından beri hergün kasiklsrum da çok hafif batmalar var
İnşallah tutmuştur ikimizinde. Haber verelim birbirimize bat tarihimiz hemen hemen aynıAyy aynen bende de var kasık ağrısı bide belim ağrıyo sanki adet olmuşum gibi ağrı yapıyo bakıyorum bişey yok biraz araştırdım bide burdaki arkadaşlara sordum kasık ve bel ağrısı tuttuğunu gösterir miş ama yine de ümitlenmemek lazım çok sabırsızım ya kızımda hiç böyle sabırsız değildim
2 Mayıs benim. En geç 5 haziranda Olcam. Yani inşallah olmam da hayirlisiyla :))Aynen inşallah rabbim gönlümüze göre verir en son adet tarihim 6 Mayıs senin kaçınday dı
Benimde en erken 3 en geç 5 haziran bakalım artık ümitlenmek istemiyorum tabi ama sanki hamile olduğum hissi 1 tık üstte2 Mayıs benim. En geç 5 haziranda Olcam. Yani inşallah olmam da hayirlisiyla :))
Benimde aynen öyle ::))) ay inşallah hamile kalırız bu ay. Bebeklerimz de şunu zamanda doğar :)))Benimde en erken 3 en geç 5 haziran bakalım artık ümitlenmek istemiyorum tabi ama sanki hamile olduğum hissi 1 tık üstte
Pendikte senAyy inşallah ya ağzından bal damlıyo valla sen semt olarak Nerede oturuyorsun
Ümraniye de oturuyorum.. :)) fatih üniversitesi tıp fakültesi hastanesinde kızımı dünyaya getirmiştim burada poliklinik leri vardı ama kalktı şimdi bebişim olursa ki inşallah hayırlı haberlerimizi alırız hangi hastaneye giderim bilmiyorumPendikte sen
Hmmm bilmiyorum ki canım. Hayırlısıyla bi olsun da buluruz hastanemizi :))Ümraniye de oturuyorum.. :)) fatih üniversitesi tıp fakültesi hastanesinde kızımı dünyaya getirmiştim burada poliklinik leri vardı ama kalktı şimdi bebişim olursa ki inşallah hayırlı haberlerimizi alırız hangi hastaneye giderim bilmiyorum![]()
İnşallahHmmm bilmiyorum ki canım. Hayırlısıyla bi olsun da buluruz hastanemizi :))
Bende varimKızlar adetime daha 8 gün var ve ben testi yapmak için sabırsızlanıyorum sizler ne durumdasınız benim gibi bekleyen varmı?![]()
Ohh senin az kalmış sen şanslısınBende varim4 gün kaldı benimde çok sabirsizim coookkkkk
Ahh canım benim o 4 gün bana 4 ay gibi geliyo vallaOhh senin az kalmış sen şanslısınbiz nasıl beklicez
![]()
aynen ya bana da öyle geliyo günler geçmiyo sankiAhh canım benim o 4 gün bana 4 ay gibi geliyo valla![]()
Herhangi bi belirtin varmiaynen ya bana da öyle geliyo günler geçmiyo sanki![]()
O zaman daha adet donemindesinBende çok sabirsizlaniyorum... 27 gun kaldi![]()