Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilk zaman silik idi sonra daha çok belirginleşti ilk zaman da görünüyordu amaKaç dk sonra çıktı? Kuruma çizgisi gibi duruyor beklemiş test
Gecmedi hala var tuttum ama kuruyken daha belliydi :) çok ince silik çizgi varSuyun altına tutun tekrar foto atın. Çizgi kalırsa vardır geçmişse kuruma çizgisi dir.
Suyun altına tutun tekrar foto atın. Çizgi kalırsa vardır geçmişse kuruma çizgisi dir.
Çıktı mı gebelikTestte ikinci çizgiyi gören var mı?
Adetim 2 gün geçti böyle cıktı daha kan vermedim biraz daha geçmesini bekliyorumÇıktı mı gebelik
Benimde böyle,Adetim 2 gün geçti böyle cıktı daha kan vermedim biraz daha geçmesini bekliyorum
Ya inşallah vardır canım ya çok heyecanliyim ben hadi hayırlısı haber ver :)Benimde böyle,adetimi iki gün geçince yaptım aynı sizinki gibiydi görenler var ama yeni dediler. Bir kaç gün sonra tekrar deneyeceğim bakalım. İlk gebeliğim de adetimi Bir gün geçince direk iki koyu şekilde çıkmıştı çizgiler. Bunda niye böyle oldu bilemedim. Bazıları da bebeğin cinsiyeti kız olunca böyle oluyor diyorlar ama bakalım hayırlısı
![]()
Tamam canım ins. Sende haber verYa inşallah vardır canım ya çok heyecanliyim ben hadi hayırlısı haber ver :)![]()
Canım bu sabah adet oldum adetlerim çok düzenlidir ve ikinci çizgi silik çıktığı için umutlanmistim ama değilmiş inşallah senin çıkarYa inşallah vardır canım ya çok heyecanliyim ben hadi hayırlısı haber ver :)![]()
Ya hayırlısı olsun sakın üzme kendini 3 gün gecikti bakalım kısmet kısmetten öte yokCanım bu sabah adet oldum adetlerim çok düzenlidir ve ikinci çizgi silik çıktığı için umutlanmistim ama değilmiş inşallah senin çıkar![]()
Öyle tabi yok üzülmedim bakalım hayırlısıYa hayırlısı olsun sakın üzme kendini 3 gün gecikti bakalım kısmet kısmetten öte yok
Hayırlısı canımÖyle tabi yok üzülmedim bakalım hayırlısı![]()
Gebelik çıktı mı acabaYa hayırlısı olsun sakın üzme kendini 3 gün gecikti bakalım kısmet kısmetten öte yok
Daha test yapmadım açıkçası kan testi biraz geçmesini bekliyorum 6 Gun adet gecikti hayal kiriklgna uğramamak icn 10 gün bekleycgmGebelik çıktı mı acaba![]()
Daha test yapmadım açıkçası kan testi biraz geçmesini bekliyorum 6 Gun adet gecikti hayal kiriklgna uğramamak icn 10 gün bekleycgm