Haklisin ama kendisi aylardir deneddigi ve olmadigi icin böyle! Onuda anlamak lazimBu kadar kaptirmayin kendinizi bu cizgi olayina, azicik akisina birakin... zaten gebelik varsa o size belli edecektir kendini bu sekilde anca strese girersiniz olusmaya calisan gebelik varsa bile zarar verebilirsiniz...
Onu bende dedm kendisine ama yine duramamis erkenden yapmis malesefBen maalesef çizgi göremedim zaten en iyisi adet günü ya da en azından 1 gün geçince yapmak daha doğru sonuç verir diye düşünüyorum
Insallah ya cok istiyor rabbim onada nasip etsnBence erken yapıldığı için bu şekilde adet günü tekrar yapsan varsa kesin çıkar inşallah hakkında hayırlısı olur
Evet cok silik bende dedm adet günü dene yada bir gün gectilten sonrabn cook silik grdum ama tekrarlasın
Amin Rabbim isteyen herkese aratmadan nasip etsin inşallahInsallah ya cok istiyor rabbim onada nasip etsn
2 gun sonra tekrarlasın hafıf belirmişse zaten vardr cunku emınım adet gunu bklmk onun için cok zor olcak o yuzden 2 gun arayla yaptgndada fark olacaktrEvet cok silik bende dedm adet günü dene yada bir gün gectilten sonra
AminAmin Rabbim isteyen herkese aratmadan nasip etsin inşallah
Haklsn oda mantikli2 gun sonra tekrarlasın hafıf belirmişse zaten vardr cunku emınım adet gunu bklmk onun için cok zor olcak o yuzden 2 gun arayla yaptgndada fark olacaktr
Stres yaptikca daha cok erteliyor bebek fikrini ama... o stres cok kotu birsey gercekten... bak senelerce cocugu olmayan insanlara dikkat edin artik umudunu yitirdigi anda hamile kaldigi hikayelerini okursunuz...Haklisin ama kendisi aylardir deneddigi ve olmadigi icin böyle! Onuda anlamak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?