Hamilelik testi ikinci cizgiI görebiliOrmusunuz?

Takitoki

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2017
2.252
1.000
123
37
Merhaba arkadaslar
Benim arkadasim hamile kalmak cok istiyor aYöardie sdeti düzendizdi yeni yeni düzeldi simdi ise test yapti 4 gün kala adete. Ben ikinci cizgiYi cok hafiften görür gibiyim sizde görebiliyomusunuz?

İnşallah hamiledir ama ben çizgi göremedim
Dedim ama tekrar baktım iyice bi çizgi var ama testin çizgisimi pozitif çizgimi bilemedim.

Hayalet bir çizgi görür gibiyim ama emin değilim gözlerim bana oyunda oynuyor olabilir, hayırlısı olsun inş

Bu kadar kaptirmayin kendinizi bu cizgi olayina, azicik akisina birakin... zaten gebelik varsa o size belli edecektir kendini bu sekilde anca strese girersiniz olusmaya calisan gebelik varsa bile zarar verebilirsiniz...

Ben maalesef çizgi göremedim zaten en iyisi adet günü ya da en azından 1 gün geçince yapmak daha doğru sonuç verir diye düşünüyorum

Bu kadar kaptirmayin kendinizi bu cizgi olayina, azicik akisina birakin... zaten gebelik varsa o size belli edecektir kendini bu sekilde anca strese girersiniz olusmaya calisan gebelik varsa bile zarar verebilirsiniz...
Haklisin ama kendisi aylardir deneddigi ve olmadigi icin böyle! Onuda anlamak lazim

Bu resimde bence daha belli hayalet cizgi ama dedigim gibi

Eklentiler

• IMG_2860.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 106
Bence erken yapıldığı için bu şekilde adet günü tekrar yapsan varsa kesin çıkar inşallah hakkında hayırlısı olur

Evet cok silik bende dedm adet günü dene yada bir gün gectilten sonra
2 gun sonra tekrarlasın hafıf belirmişse zaten vardr cunku emınım adet gunu bklmk onun için cok zor olcak o yuzden 2 gun arayla yaptgndada fark olacaktr

Haklisin ama kendisi aylardir deneddigi ve olmadigi icin böyle! Onuda anlamak lazim
Stres yaptikca daha cok erteliyor bebek fikrini ama... o stres cok kotu birsey gercekten... bak senelerce cocugu olmayan insanlara dikkat edin artik umudunu yitirdigi anda hamile kaldigi hikayelerini okursunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…