hamilelik testi ile ilgili yardimm

eczecz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2008
19
1
86
- Yurtdışı
arkadaslar hamilelik testi yaptim ikinci çizgi silik çıktı ama 10 dakka sonra falan çıktı.sabah idrariyla yapmadim.adetim iki gun gecikti.boyle olupta hamile oldugunu anlayan var mi?

büyük ihtimalle hamilesindir. böyle olan çok var sitede bi göz at eski yazılanlara. bi de testi tekrar yapmak gerekiyo sanırım böyle durumlarda. ben de öyle biliyomuş gibi konuşuyorum ama bakma yani hamile falan değilim duyduklarımı söyliyeyim sana dedim. yerimseniben

arkadaslar hamilelik testi yaptim ikinci çizgi silik çıktı ama 10 dakka sonra falan çıktı.sabah idrariyla yapmadim.adetim iki gun gecikti.boyle olupta hamile oldugunu anlayan var mi?

Ben hamileligime 1 hafta kala yaptım, seninki gibi silik çıkmıştı ikinci çizgi..ama doğruydu.zaten genelde ikinci çizgi daha silik çıkıyor (gördüklerimin hepsi öleydi)...Ayrıca bu testlerde pozitif sonuçlarda pek hata olmuyo diye biliyorum..

gözün aydın diyebilirim şimdiden....:dance:

aynen oyle cikmisti 2. cizgi 2 gun sonra yaptigimda ayni olmustu buyuk ihtimalle yeni hamile kalmissin idrarina hamile oldugunu gosteren hormon daha yeni gecmeye basladigi icin silik cikiyor simdiden tebrikler benim kizim dogduda 1 aylik bile oldu

merhaba kızlar...
bende bebiş istiyorum...
korunmayı yeni bıraktık..yumurtlama dönemine getirdik ilişkileri
adet dönemine kadar bekleyemiycem...
ilk korunmasız ilişkiden 5 gün oldu daha, yarın sabah evde gebelik testi yapsam...doğru çıkma oranı nedir...
lütfen biri bişe desin

merhaba kızlar...
bende bebiş istiyorum...
korunmayı yeni bıraktık..yumurtlama dönemine getirdik ilişkileri
adet dönemine kadar bekleyemiycem...
ilk korunmasız ilişkiden 5 gün oldu daha, yarın sabah evde gebelik testi yapsam...doğru çıkma oranı nedir...
lütfen biri bişe desin

Bence biraz daha bekle, en erken sonuç veren kan testi bile hamilelik oluştuktan en az 10 gün sonra sonuç veriyor...Kafanı hiç karıştırma bence...

slm kızlar bencede yapma... ben o hatayı yaptım hayal kırıklıgına ugradım 4 aylık evlıyım 4aydırda korunmuyoruz... bu ay da foss cıktı... o yuzden adetım 10 gun gecmeden test falan yapmıyorum ben...insan cok uzuluyor... inşalllah bu ay bakalım...

evet canım benimde aynısı oldu şuan hamileyim ağustosta doğum yapıcam hepiniz teyze olucaksınız.

hımm bende böyle bir konu açacaktım sen açmışsın geçen gün yaptım ben tam regl günümdü...ikinci çizgi çok silikti..o yüzden negatif diye bakıyorum hem zaman geçsin biraz ümitlenmeyeyim belki psikolojik olarak reglim gecikmiştir..bugün 3.günü gecikmesinin ve ateşim normladn yüksek çıkıyor sabahları...geçen adetimin ilk günnden beri ölçüyorum hep 36--36.4 çıkarken günlerdir 36.7-37 ff ümitlenmek istemiyorum ama yarın test alacağım ve pazartesiye kadar olmazsam yapmayacağım.pazartesi sabah yapacağım testi

bende regl günmden bir gün sonra yaptım..sennki gibi silik cıkmstı..ertesi gün koyulastı..bendee akşam yapmıstım testi..sabah ilk idrarla deniyor aslında :dilcikar: ama hayırlısı olsun..büyük ihtimal hamilesin..allahım bu ikinci çizgiyi görmek isteyen herkese hayırlısyla nasip etsin:1hug:

bende regl günmden bir gün sonra yaptım..sennki gibi silik cıkmstı..ertesi gün koyulastı..bendee akşam yapmıstım testi..sabah ilk idrarla deniyor aslında :dilcikar: ama hayırlısı olsun..büyük ihtimal hamilesin..allahım bu ikinci çizgiyi görmek isteyen herkese hayırlısyla nasip etsin:1hug:

bende akşam yaptım insan daynamıyor dimi...yaa kızlar bibeim göğüslerim ağrımaya sızlamaya başldı..sanki yarın regl olacakmışım gibi..hamileliktede olurmu bu..ben artık adet göreceğime alıştırdımda kendimibenneyaptımki

benimde adetim iki gün geçti ama negatif görmemek için test yapmıyorum gerçi eğer hamileysem sizdeki gibi hiç değilse silik bi çizgi çıkar bende pazar günü yapmayı düşünyorum testi hiç ümidim yok ama kızlar çok istiyorum ama allahım inş en yakın zamanda nasip eder

hımm bende böyle bir konu açacaktım sen açmışsın geçen gün yaptım ben tam regl günümdü...ikinci çizgi çok silikti..o yüzden negatif diye bakıyorum hem zaman geçsin biraz ümitlenmeyeyim belki psikolojik olarak reglim gecikmiştir..bugün 3.günü gecikmesinin ve ateşim normladn yüksek çıkıyor sabahları...geçen adetimin ilk günnden beri ölçüyorum hep 36--36.4 çıkarken günlerdir 36.7-37 ff ümitlenmek istemiyorum ama yarın test alacağım ve pazartesiye kadar olmazsam yapmayacağım.pazartesi sabah yapacağım testi

Psikolojik olarak adet geckmes olur , ama tahlildeki o ikinci silik çizginin psikolojinle bir alakalı olmaz...Ehh bence ümitlenmeye başla artık..Hatta yarın şöle en hızlısından bir kan testi yaptır, sonrada bize güzel haberler ver ok..

Ben adet günüme daha 2 gün varken test yaptım, 2. çizgi silik çıktı, sonra belirginleşti,bende akşam üstü yapmıştım, şu anda 22 haftalık hamileyim. Bence sende hamilesin. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

bende akşam yaptım insan daynamıyor dimi...yaa kızlar bibeim göğüslerim ağrımaya sızlamaya başldı..sanki yarın regl olacakmışım gibi..hamileliktede olurmu bu..ben artık adet göreceğime alıştırdımda kendimibenneyaptımki

evet tatlım gercekten bekleyemiyorsun sabahı :1rolleyes: buarada göğüs ağrısı adet tarihimden 1 hafta önce basladı..ama ööle bööle bi ağrı deil..dokunamıyordum..ama baktım ki reglim 1 gün gecikti ki hiç sekmezdi hemen dedim test yapiim..yani coğu zaman adet belirtilerinde hamilelik belirtisi olabiliyoryerimseniben

evet tatlım gercekten bekleyemiyorsun sabahı :1rolleyes: buarada göğüs ağrısı adet tarihimden 1 hafta önce basladı..ama ööle bööle bi ağrı deil..dokunamıyordum..ama baktım ki reglim 1 gün gecikti ki hiç sekmezdi hemen dedim test yapiim..yani coğu zaman adet belirtilerinde hamilelik belirtisi olabiliyoryerimseniben

nihal ve celen kız heyecanlandırmayın beni bugün 4.gün oldu geciktiği..5 gündür ateşim yüksek..offf bugün test alacağım yarın ilk idrarla yapacağım...çıkmazsa ve regl olmazsam kan testi yapacağım..zaten bu sabah rüyamda gördüm...kan testi yaptırıyorum önce bakıyorlar emin olamıyorlar(rüya işte) sonra hamilesin diyorlar..rüyaylada amel olmaz ama insan herşeyi ona yoruyor ister istemez

Son düzenleme:
nihal ve celen kız heyecanlandırmayın beni bugün 4.gün oldu geciktiği..5 gündür ateşim yüksek..offf bugün test alacağım yarın ilk idrarla yapacağım...çıkmazsa ve regl olmazsam kan testi yapacağım..zaten bu sabah rüyamda gördüm...kan testi yaptırıyorum önce bakıyorlar emin olamıyorlar(rüya işte) sonra hamilesin diyorlar..rüyaylada amel olmaz ama insan herşeyi ona yoruyor ister istemez

cnm yarin sabah mutlaka yaz durumunu bende aynı durumdayim çok merak ediyorum

ya kızlar adetime 10 gün var ama bu ay kendimi tuhaf hissediyorum kasıklarım ağrıyor akıntımın regi değişti ateşim 36.8 göğüslerim ağırıyor ve sesim kısık olduğu için ilaç almam gerek ne yapsam gebelik bu kadarerken belli olmaz biliyorum ama acaba ne var öff sütyenimde beyazlık gördüm göğsümü sıktım bişey gelmedi prolaktn olabilir test aldım yine de değilim ama ilaçalacam diye en azından rahatlıkla alıyım

Back
X