Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar hamilelik testi yaptim ikinci çizgi silik çıktı ama 10 dakka sonra falan çıktı.sabah idrariyla yapmadim.adetim iki gun gecikti.boyle olupta hamile oldugunu anlayan var mi?
merhaba kızlar...
bende bebiş istiyorum...
korunmayı yeni bıraktık..yumurtlama dönemine getirdik ilişkileri
adet dönemine kadar bekleyemiycem...
ilk korunmasız ilişkiden 5 gün oldu daha, yarın sabah evde gebelik testi yapsam...doğru çıkma oranı nedir...
lütfen biri bişe desin
arkadaslar hamilelik testi yaptim ikinci çizgi silik çıktı ama 10 dakka sonra falan çıktı.sabah idrariyla yapmadim.adetim iki gun gecikti.boyle olupta hamile oldugunu anlayan var mi?
bende regl günmden bir gün sonra yaptım..sennki gibi silik cıkmstı..ertesi gün koyulastı..bendee akşam yapmıstım testi..sabah ilk idrarla deniyor aslında :dilcikar: ama hayırlısı olsun..büyük ihtimal hamilesin..allahım bu ikinci çizgiyi görmek isteyen herkese hayırlısyla nasip etsin:1hug:
hımm bende böyle bir konu açacaktım sen açmışsın geçen gün yaptım ben tam regl günümdü...ikinci çizgi çok silikti..o yüzden negatif diye bakıyorum hem zaman geçsin biraz ümitlenmeyeyim belki psikolojik olarak reglim gecikmiştir..bugün 3.günü gecikmesinin ve ateşim normladn yüksek çıkıyor sabahları...geçen adetimin ilk günnden beri ölçüyorum hep 36--36.4 çıkarken günlerdir 36.7-37 ff ümitlenmek istemiyorum ama yarın test alacağım ve pazartesiye kadar olmazsam yapmayacağım.pazartesi sabah yapacağım testi
bende akşam yaptım insan daynamıyor dimi...yaa kızlar bibeim göğüslerim ağrımaya sızlamaya başldı..sanki yarın regl olacakmışım gibi..hamileliktede olurmu bu..ben artık adet göreceğime alıştırdımda kendimibenneyaptımki
evet tatlım gercekten bekleyemiyorsun sabahı :1rolleyes: buarada göğüs ağrısı adet tarihimden 1 hafta önce basladı..ama ööle bööle bi ağrı deil..dokunamıyordum..ama baktım ki reglim 1 gün gecikti ki hiç sekmezdi hemen dedim test yapiim..yani coğu zaman adet belirtilerinde hamilelik belirtisi olabiliyoryerimseniben
nihal ve celen kız heyecanlandırmayın beni bugün 4.gün oldu geciktiği..5 gündür ateşim yüksek..offf bugün test alacağım yarın ilk idrarla yapacağım...çıkmazsa ve regl olmazsam kan testi yapacağım..zaten bu sabah rüyamda gördüm...kan testi yaptırıyorum önce bakıyorlar emin olamıyorlar(rüya işte) sonra hamilesin diyorlar..rüyaylada amel olmaz ama insan herşeyi ona yoruyor ister istemez