Hamilelik testi negatif çıkması

Trn27

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2022
6
1
1
27
Merhaba kızlar benim 4 gündür adettim gecikti bu gün evde test yaptım negatif çıktı kan testi yaptırsam hamilelik varsa çıkarmı sizce yoksa daha erkenmi test için

Merhaba kızlar benim 4 gündür adettim gecikti bu gün evde test yaptım negatif çıktı kan testi yaptırsam hamilelik varsa çıkarmı sizce yoksa daha erkenmi test için
Ben de birebir aynı durumdayım :) ben 7 güne tamamlayıp tekrar test yapıcam akıntımdan anladığım kadarıyla 7 gün geç yumurtladım sen de öyle olabilirsin biraz daha bekle istersen çünkü varsa bile testte silik bile çıkmayacak kadar küçüktür erken öğrenmek çok da iyi bir şey değil bunu tecrübe ettim

Benimde 4gun gecikti 2 kez test yaptım sonuç negatif bugün baş ağrım var başka belirti yok

Tamam o zaman bir süre daha bekliyeyim bir önceki hamilelik de bebeğin gelişimi gerideyiz ve bebeği kaybettim bir umutla gene hamileyim diyedir heyecanliyim

Kızlar merhaba benmde 7 gun gecikmem var dün wcde peceteye cok az bsey kahverengi lekeler geldi ama küçük küçük dünden beride bi belirti yok 7 günlük süreçte 2 defa idrar testi yaptm kaset test markası çokta bilinmeyen bişey sizce varmıdır gec dollenme falan olabilirmi? hic adet olucak gbi değilim ben 🥺 kahverenk leke görünce de bi şaşırdım kan vermeye gtmek dahi istemiyorum aslında 😥

Merhaba kızlar sizi ümitlendirmek istemem ama adetim çok düzensiz 12 günüm geçti ve adet geçirmemden 4 gün sonra test yaptım artı Med marka biraz silik çıktı ve sonra kan verdim sonuç 0,29 çıktı yani negatif 8günüm geçti yine test yaptım oda negatif bugün 13gün geçti geçirmemden ve tekrar test yaptım çift çizgi çıktı ve kan verdim 90,03 çıktı çok yeni gebelik yani kızlar bende şaşırdım çünkü adet olacağım gün hamile kalmışım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Merhaba kızlar sizi ümitlendirmek istemem ama adetim çok düzensiz 12 günüm geçti ve adet geçirmemden 4 gün sonra test yaptım artı Med marka biraz silik çıktı ve sonra kan verdim sonuç 0,29 çıktı yani negatif 8günüm geçti yine test yaptım oda negatif bugün 13gün geçti geçirmemden ve tekrar test yaptım çift çizgi çıktı ve kan verdim 90,03 çıktı çok yeni gebelik yani kızlar bende şaşırdım çünkü adet olacağım gün hamile kalmışım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
ne kadar güzel inşallah Allah bana da bu müşdeli haberi nasip eder benim adet düzenim çok düzenlidir ama bu ay 9 gün geciktim 5 gün gecikmede ergen gebelik testi yaptım ama negatif akşamına kan verdim 2.0 çıktı ama hala adet olmadım acaba yükselirmi değerim diye çok ümitleniyorum böyle yorumları okuyunca inşallah bende sizin gibi sevinirim ALLAH isteyen herkese nasip etsin :)

İnşallah canım Allah sanada nasip etsin geç döllenme olduysa geç öğreniyosun 0,29 çıkan değer 7 gün sonra 93 oldu 2 3 daha bekle bence cnm

İnşallah canım Allah sanada nasip etsin geç döllenme olduysa geç öğreniyosun 0,29 çıkan değer 7 gün sonra 93 oldu 2 3 daha bekle bence canım

Kızlar merhaba benmde 7 gun gecikmem var dün wcde peceteye cok az bsey kahverengi lekeler geldi ama küçük küçük dünden beride bi belirti yok 7 günlük süreçte 2 defa idrar testi yaptm kaset test markası çokta bilinmeyen bişey sizce varmıdır gec dollenme falan olabilirmi? hic adet olucak gbi değilim ben 🥺 kahverenk leke görünce de bi şaşırdım kan vermeye gtmek dahi istemiyorum aslında 😥

Merhaba ne durumdasınız acaba test yaptınız
Merhaba çarşamba günü test yaptm yine negatif ve ogun akşam yeniden kahve rengi leke geldi hattta regl oldum sandm pecetede görünce ama yine olmadım dünde birkaç kere sag kasıgmda batma oldu kesik gbi vajinaya vuran test yapmak istemiyorum daha yoruldum çünkü kanda vermiycem 12 gün geçti günüm ve bugün sanki yumurtlama akıntısı gbi akıntı oldu bikac defa

Çok sevindim sizin adiniza umarım bizim icinde hayırlısı olur 🥺

Merhaba çarşamba günü test yaptm yine negatif ve ogun akşam yeniden kahve rengi leke geldi hattta regl oldum sandm pecetede görünce ama yine olmadım dünde birkaç kere sag kasıgmda batma oldu kesik gbi vajinaya vuran test yapmak istemiyorum daha yoruldum çünkü kanda vermiycem 12 gün geçti günüm ve bugün sanki yumurtlama akıntısı gbi akıntı oldu bikac defa
Benim bugün 11. Gün gecikmem doktora gittim ultrosonla baktı yok bebek kan da verdim negatif yarın ilaca başlayacağım bu ayda olmadı maalesef inşallah siz pozitifi görürsünüz

Back
X