Hamilelik testi pozitif mi?

sultanhum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2024
5
0
1
Merhabalar adetme 2 gün var test yaptım sonuç ilk resimdeki gibi çıktı bi kaç saat geçtikten sonra testte 2.resimdeki gibi silik çizgi çıktı pozitif mi?

Eklentiler

• IMG_2809.webp
    IMG_2809.webp
    69,9 KB · Görüntüleme: 208
  • IMG_2818.webp
    IMG_2818.webp
    122,2 KB · Görüntüleme: 204
Merhabalar adetme 2 gün var test yaptım sonuç ilk resimdeki gibi çıktı bi kaç saat geçtikten sonra testte 2.resimdeki gibi silik çizgi çıktı pozitif mi?
Bence, var gebelik hemen de olsa silik bir cizgi var insallah 2 gun sonra daha net gorursunuz

bende öyle düşünmüştüm ama emin olamadım çünkü ilk testte çok silik bir çizgi çıkmıştı

Benimde böyleydi hamile çıktım regl olmanıza 2 gün var ondan belirgin değil hamilesiniz bence tebrikler yarın kan testi verin çıkacaktır bence

Merhaba ben daha yeni üyeyim. Adetim dört gün geciktiiiii ve dün test yaptım yani sanırım çok acele ettim ama heyecanlıyım 🥹🥹🥹 Sizce hamilelik var mı
Benimde böyleydi hamile çıktım regl olmanıza 2 gün var ondan belirgin değil hamilesiniz bence tebrikler yarın kan testi verin çıkacaktır bence

82139536-F771-4215-8476-ACD746AFE79C.webp

Ben bu testde de ikinci bir çizgi görüyorum biraz hayali ama pozitif olma ihtimali yüksek gibi. Sizi ümitlendirmek istemem ama yarın kan testi verin ya da predictor un erken gebelik testi var onda daha net çıkacaktır, inşallah hamilesinizdir güzel haberlerinizi bekliyorum

Bazen kuruma çizgiside deniliyor ama hemen belirginleştiyse hafif çizgi hamilelik ihtimali artıyor

Back
X