Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence, var gebelik hemen de olsa silik bir cizgi var insallah 2 gun sonra daha net gorursunuzMerhabalar adetme 2 gün var test yaptım sonuç ilk resimdeki gibi çıktı bi kaç saat geçtikten sonra testte 2.resimdeki gibi silik çizgi çıktı pozitif mi?
Benimde böyleydi hamile çıktım regl olmanıza 2 gün var ondan belirgin değil hamilesiniz bence tebrikler yarın kan testi verin çıkacaktır bence
Benimde böyleydi hamile çıktım regl olmanıza 2 gün var ondan belirgin değil hamilesiniz bence tebrikler yarın kan testi verin çıkacaktır bence
Teşekkür ederim umarım hamileliktir çok istiyorum yarın kan testi vereceğim. Birde ben testi öğlen yapmıştım oysa sabah ilk çişle yapmam gerekiyormuşBazen kuruma çizgiside deniliyor ama hemen belirginleştiyse hafif çizgi hamilelik ihtimali artıyor
Sonucunuz ne olduMerhabalar adetme 2 gün var test yaptım sonuç ilk resimdeki gibi çıktı bi kaç saat geçtikten sonra testte 2.resimdeki gibi silik çizgi çıktı pozitif mi?
Sonucunuz ne olduMerhaba ben daha yeni üyeyim. Adetim dört gün geciktiiiii ve dün test yaptım yani sanırım çok acele ettim ama heyecanlıyımSizce hamilelik var mı
Eki Görüntüle 3374486
Bugün tekrar test yaptım adet günüm normalde bugün ama bilemiyorum sonuç yine resimdeki gibi çıktıSonucunuz ne oldu
Sonucunuz ne oldu
Tekrar test yaptinmi canimBugün tekrar test yaptım adet günüm normalde bugün ama bilemiyorum sonuç yine resimdeki gibi çıktı
Testi tekrarladinmi canım merak ettimEki Görüntüle 3375304 Bugün bir daha test yaptım bu şekilde çıktı. Kas testim de cuma günü çıkacak inşallah![]()
Evet hamileyim çok şükürTekrar test yaptinmi canim
Tebrikler sagliklica kucağına al inşallahEvet hamileyim çok şükür
Tebrikler sagliklica kucağına al inşallahEvet hamileyiiiim![]()