- 19 Mayıs 2020
- 991
- 2.246
- 63
- 33
Tebrikler hayırlı olsunKizlar 158.4 çıktı lütfen cevap yazin hamile miyim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler hayırlı olsunKizlar 158.4 çıktı lütfen cevap yazin hamile miyim![]()
Çooook teşekkür ederim cok mutluyum çok güzel bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsinTebrikler hayırlı olsun![]()
Ayy hamilesin tabikiii ahahah çok tatlısın yaKizlar 158.4 çıktı lütfen cevap yazin hamile miyim![]()
Ayy evet öyleymiş insanın inanası gelmiyorAyy hamilesin tabikiii ahahah çok tatlısın ya![]()
İnşallah görürsünüz umarım en kısa zamanda olurAy inşallah biz de görürüz Bi gün böyletebrik ederim
Çok iyi anlıyorum seni bende öyle olmuştum ilk öğrendiğimdeAyy evet öyleymiş insanın inanası gelmiyor![]()
Ya çok güzel bir duygu bütün kadınların tatmasını isterimÇok iyi anlıyorum seni bende öyle olmuştum ilk öğrendiğimde![]()
Aminn Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahYa çok güzel bir duygu bütün kadınların tatmasını isterim![]()
AminnnAminn Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah![]()
![]()
Ya evet öyle oldu insanının inanası gelmiyor çok sağ ol teşekkür ederimCanım allah hayırlı etsin bu silik değil resmen pozitif çıkmiş baya net![]()
Çok teşekkür ederim evet sizde bir kormozi çizgi görünüyor bu test farklı ama kırmızı çizgi görünüyor sanki inşallah hamilesinizdirTebrik ederim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.bende görüyor musunuz peki ?
Merhaba evet büyük ihtimalle hamilesiniz testi erken mi yaptınız adetinize kaç gün varMerhaba testim silik çıktı hamilemiyim acabaEki Görüntüle 3194418
5 gün geçikti gerçekten hamilemiyim acabaMerhaba evet büyük ihtimalle hamilesiniz testi erken mi yaptınız adetinize kaç gün var
Evet hamilesiniz kan testi yaptırın hayırlı olsun5 gün geçikti gerçekten hamilemiyim acaba