hamilelik testi sonucuma bakar mısınız?

sbuse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
44
0
36
İzmir
arkadaşlar adetim 5 gün geçti idrar testi ysptım :) c harfinin altında kırmızı çizgi çıktı,t harfinin altında ise pembe hafif soluk ama belirgin çizgi çıktı pozitif dediler sizcede ölemiii

canım az önce bende aybı şeyi yaşadım, çok heyecanlandım ama.
Sonra bi baktım forumlarda bebe time testi yanıltıyo filan yazanlar olmuş, umutlarım söndü bir anda,
yinede gidip başka bir test daha aldım. İnşallah yine çıkar 2. çizgi...

testlerin yanıltması çok düşük bi ihtimal cnm... ama yine de bi kan testi yaptırın derim...

benim 2.çizgiyi görmek için büyüteç lazımdı hemde adetim 10 gün geçmişti...:) şimdi 2,5 yaşında bir oğlum var :)

elkocum Allah bağışlasın canım, İnşallah dediğin gibidir, Allahim bizede nasip eder bu duyguyu...

elkocum Allah bağışlasın canım, İnşallah dediğin gibidir, Allahim bizede nasip eder bu duyguyu...

amin cnm... 2.testi yapmana bile gerek yok bence ama emin olmak istiyorsan yap... herhangi bi saattde de yapsan 2.çizgi çıkar sabahı beklemene gerek yok cnm...

tebrikler canım diğer konunada yazmıştım...5gün geçtiyse hamilelik varsa kesin idrar testinde çıkar diye ve çıktı işte

ikinci çizgi silik bile olsa sayılıyormuş.hamilesin hayırlı olsun :)

tebrikler canım diğer konunada yazmıştım...5gün geçtiyse hamilelik varsa kesin idrar testinde çıkar diye ve çıktı işte

Arkadaşlar daha 2. testi yapmadım ama şimdi sizler böyle dedikçe ben dahada heyecanlanıyorum, umarım dediğiniz gibi çıkar, noolur dua edin benim için

Arkadaşlar daha 2. testi yapmadım ama şimdi sizler böyle dedikçe ben dahada heyecanlanıyorum, umarım dediğiniz gibi çıkar, noolur dua edin benim için

ikinci test kan testi olsun.hadi gözünaydın hamilesin hamile merak etme

hamişim yani ben artıık:)))))))) inşallh öyleymdr kanda negatif çıkar die korkuyorum:

arkadaşlar adetim 5 gün geçti idrar testi ysptım :) c harfinin altında kırmızı çizgi çıktı,t harfinin altında ise pembe hafif soluk ama belirgin çizgi çıktı pozitif dediler sizcede ölemiii

haırlısı hamilesin eğer iki çizgi silik dahi olsa pozitif yani hamilesi

kızlar bugün sağlık ocağına gittim testimin silik ama pembe kalın çok belirgin çıktığını günümün 6 gün geçtiğini söledim %99 hamilesin dediler :=) yarın kan testi yatır dediler :) ama bn ynedeekan testi negatif çııkmasından endişe ediyorum idrarda yapılan test pozitif çıkarsa bunun yalış olması mümkün değil dedi doktor yarın çok önemli bi gün bnm için dua edin banaaa):):):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…