arkadaşlar adetim 5 gün geçti idrar testi ysptım :) c harfinin altında kırmızı çizgi çıktı,t harfinin altında ise pembe hafif soluk ama belirgin çizgi çıktı pozitif dediler sizcede ölemiii
canım az önce bende aybı şeyi yaşadım, çok heyecanlandım ama.
Sonra bi baktım forumlarda bebe time testi yanıltıyo filan yazanlar olmuş, umutlarım söndü bir anda,
yinede gidip başka bir test daha aldım. İnşallah yine çıkar 2. çizgi...
amin cnm... 2.testi yapmana bile gerek yok bence ama emin olmak istiyorsan yap... herhangi bi saattde de yapsan 2.çizgi çıkar sabahı beklemene gerek yok cnm...
arkadaşlar adetim 5 gün geçti idrar testi ysptım :) c harfinin altında kırmızı çizgi çıktı,t harfinin altında ise pembe hafif soluk ama belirgin çizgi çıktı pozitif dediler sizcede ölemiii
kızlar bugün sağlık ocağına gittim testimin silik ama pembe kalın çok belirgin çıktığını günümün 6 gün geçtiğini söledim %99 hamilesin dediler :=) yarın kan testi yatır dediler :) ama bn ynedeekan testi negatif çııkmasından endişe ediyorum idrarda yapılan test pozitif çıkarsa bunun yalış olması mümkün değil dedi doktor yarın çok önemli bi gün bnm için dua edin banaaa):):):):)