Hamilelik testi yapdim cok Silk bir çizgi çıktı 2 ci defa yaptim negativ

gunay1919

Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2022
26
7
16
28
Selam, adetime daha 3 gün var ama göğsümde şişkinlik hasaslik olduğu için birde 1 hafta önce falan midemden ağzima su geldi ve su kusdum ve son 3-4 gundu regl olucam sanki agrilar var o yüzden merak etdim ve test yaptim. 1ci test cok silk hayali bir çizgi sanki fotoğrafda hic görsenmiyor sanki, 2 ci testimse negatif çikti teste bakarmisiniz sizce hamilemiyim?

Eklentiler

• 5735741E-FB6C-410F-904F-269E1A2C3A48.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 125
  • 23426DD3-2B5C-4B44-B563-245CC7C280D1.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 121
Hafif bir hayalet çizgi var gibi sanki. hamileyseniz günden güne koyulaşması lazım sabah ilk idrarla yapıp takipleyin.

Yok malesef gecikme olursa tekra et testi

Benim de bugün böyle oldu yoktur diye hemen attım 10dkk sonra . Geçen ay 15de adet oldum , normalde olmam lazım ama gebelik düşündüğüm için 3 önce folik asit kullanmaya başladım ve adetim düzensiz olmaya başladı , yani son 3 ayda hep geciktiği için en uzak 19a kadar adet olabilirim diye bekleyip yine test yapıcam.Slik çizgiyi de pozitif diyorlar ama çok küçük veya sadece kimyasal gebelik de olabilirmiş , yani sevinmek için de üzülmek için de erken , birkaç gün sonra tekrar deneyin ya da kan verin :) inşallah ikimiz de hamileyizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…