Selam, adetime daha 3 gün var ama göğsümde şişkinlik hasaslik olduğu için birde 1 hafta önce falan midemden ağzima su geldi ve su kusdum ve son 3-4 gundu regl olucam sanki agrilar var o yüzden merak etdim ve test yaptim. 1ci test cok silk hayali bir çizgi sanki fotoğrafda hic görsenmiyor sanki, 2 ci testimse negatif çikti teste bakarmisiniz sizce hamilemiyim?
Selam, adetime daha 3 gün var ama göğsümde şişkinlik hasaslik olduğu için birde 1 hafta önce falan midemden ağzima su geldi ve su kusdum ve son 3-4 gundu regl olucam sanki agrilar var o yüzden merak etdim ve test yaptim. 1ci test cok silk hayali bir çizgi sanki fotoğrafda hic görsenmiyor sanki, 2 ci testimse negatif çikti teste bakarmisiniz sizce hamilemiyim?
Benim de bugün böyle oldu yoktur diye hemen attım 10dkk sonra . Geçen ay 15de adet oldum , normalde olmam lazım ama gebelik düşündüğüm için 3 önce folik asit kullanmaya başladım ve adetim düzensiz olmaya başladı , yani son 3 ayda hep geciktiği için en uzak 19a kadar adet olabilirim diye bekleyip yine test yapıcam.Slik çizgiyi de pozitif diyorlar ama çok küçük veya sadece kimyasal gebelik de olabilirmiş , yani sevinmek için de üzülmek için de erken , birkaç gün sonra tekrar deneyin ya da kan verin :) inşallah ikimiz de hamileyizdir