hamilelik testi

Eflinmemoli

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2020
22
7
6
39
Merhabalar kızlar Adettim 5 gün gecikince dün hamilelik testi yaptim .Önce tek çizgi cıktı biraz daha bekledim hala aynı tek çizdi. Neyse artık rahattım dedim .Uyumadan önce aklıma takıldı tekrara baktığımda silik bir çizgi vardı şok oldum sizce bu test güvenilir mi? Böyle yaşayan oldu mu ?

Eklentiler

• IMG-20200421-WA0009.webp
    IMG-20200421-WA0009.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 56
Testin arkasinda yazan süre geçerlidir diye biliyorum. Saatler gunler sonra oluşan test gecerli olmuyor sanirim.

Canım bence var çünkü bariz pembe çizgi şimdiden hayırlı olsun testi tekrarlayın varsa daha koyulaşıcaktır 🤗

Merhabalar kızlar Adettim 5 gün gecikince dün hamilelik testi yaptim .Önce tek çizgi cıktı biraz daha bekledim hala aynı tek çizdi. Neyse artık rahattım dedim .Uyumadan önce aklıma takıldı tekrara baktığımda silik bir çizgi vardı şok oldum sizce bu test güvenilir mi? Böyle yaşayan oldu mu ?

Üstüne o çıkan şeyle 3 damla su köy eğer renk düzelir se hayırlı olsun. Yarın tekrar yap bakalım bu sefer aynıysa kan verirsin

baska bir test alıp tekrar dene bence genelde ilk 5-10 dk gecerli oluyor sonra cıkanlar gecersiz

Belli bir süre sonra test bozulur kendiliğinden ikinci çizgi oluşur. Birebir yaşadım sonuç negatif

Sonradan cikanlar sıkıntılı oluyor başima geldi..gebelik olunca genellikle direk çıkıyor.. cok fazla ümitsizliğe kapilma ertesi gun ilk idrarla tekrarla belli oluyor.. birde miratech marka beni yaniltti iki kez

Back
X