Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hamilelik testi yaptırdığım belli olmadan bakmanın bir yolunu arıyorum. Var mıdır?İsterseniz olur
Ozellikle belirtmen gerekiyordu. Bir defasinda sormustum aile hekimine istiyorsa beta ekliyim hemen demistiMerhabalar, ben sağlık ocağında hormon testi yaptırıcam. Bu testte beta hcg değeri belli olur mu? Yani sıradan bir hormon testinde hamilelik belli olur mu? Yoksa özel olarak baktırmak mı gerekiyor?
Tüm değerlere bakmalarını istesem. İcinde beta da gözükür müOzellikle belirtmen gerekiyordu. Bir defasinda sormustum aile hekimine istiyorsa beta ekliyim hemen demisti
Bence gozukmez ozellikle soylemelisin cunku ben nekadar genel kan tahlili yaptirdiysam betaya bakilmadi ne aile hekiminde ne hastanedeTüm değerlere bakmalarını istesem. İcinde beta da gözükür mü
Anladım sağ olunEvde yapacaksanız o zaman sizden başka bilen olmaz başka yok yani
Anladım tesekkürlerBence gozukmez ozellikle soylemelisin cunku ben nekadar genel kan tahlili yaptirdiysam betaya bakilmadi ne aile hekiminde ne hastanede
Benım seneler önce kum dokuyordum bana söylemeden bakmışlar böbrek agrısıyla gitmiştim ve yenı öğrendım betaya baktıklarını sisteme girmişlerBen hamilelik testi yaptırdığım belli olmadan bakmanın bir yolunu arıyorum. Var mıdır?
Hamile olma ihtimaliniz var mıydı, evli miydiniz? O yüzden mi baktılarBenım seneler önce kum dokuyordum bana söylemeden bakmışlar böbrek agrısıyla gitmiştim ve yenı öğrendım betaya baktıklarını sisteme girmişler![]()
Hayır değildim bekardım ve hamılelık ile ilgili hiç bi şüphe yoktu kendı kendılerıne tüm değerlere bakmışlar bana baktıklarını söylemediler bile bende geçen tesadüfi e-nabızı indirdim öğrendımHamile olma ihtimaliniz var mıydı, evli miydiniz? O yüzden mi baktılar
Anladım, sağ olun. Peki özelde yapılan testler e nabız da gözükür müHayır değildim bekardım ve hamılelık ile ilgili hiç bi şüphe yoktu kendı kendılerıne tüm değerlere bakmışlar bana baktıklarını söylemediler bile bende geçen tesadüfi e-nabızı indirdim öğrendım
Evet gözüküyor eğer dr a görünürseniz işliyorAnladım, sağ olun. Peki özelde yapılan testler e nabız da gözükür mü
Özele gidip sadece kan testi yapın dr muayene olmayın o zaman e nabızda işlenmıyorAnladım, sağ olun. Peki özelde yapılan testler e nabız da gözükür mü
Beta hcg kan testi isteyin dr muayenesi istemeyinEvet gözüküyor eğer dr a görünürseniz işliyor
Doktora muayene olmadan nasıl kan testi yaptırıcam yardımcı olur musunuzÖzele gidip sadece kan testi yapın dr muayene olmayın o zaman e nabızda işlenmıyor
Tamamdır çok teşekkür ederim sağ olunBeta hcg kan testi isteyin dr muayenesi istemeyin
Görünmeye gerek yok misal ben kan testlerimi Erdem hastanesinde yaptırdım muayene istemediğim sürece kayıt etmıyor dr giriyor testi gebelıgı takıp etmek için laboratuvar girmiyor sisteme sonucu verıp gönderiyorDoktora muayene olmadan nasıl kan testi yaptırıcam yardımcı olur musunuz