Hamilelik testi

mormeri

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2020
14
1
1
30
Merhabalar, ben sağlık ocağında hormon testi yaptırıcam. Bu testte beta hcg değeri belli olur mu? Yani sıradan bir hormon testinde hamilelik belli olur mu? Yoksa özel olarak baktırmak mı gerekiyor?

Evde yapacaksanız o zaman sizden başka bilen olmaz başka yok yani

Merhabalar, ben sağlık ocağında hormon testi yaptırıcam. Bu testte beta hcg değeri belli olur mu? Yani sıradan bir hormon testinde hamilelik belli olur mu? Yoksa özel olarak baktırmak mı gerekiyor?
Ozellikle belirtmen gerekiyordu. Bir defasinda sormustum aile hekimine istiyorsa beta ekliyim hemen demisti

Ben hamilelik testi yaptırdığım belli olmadan bakmanın bir yolunu arıyorum. Var mıdır?
Benım seneler önce kum dokuyordum bana söylemeden bakmışlar böbrek agrısıyla gitmiştim ve yenı öğrendım betaya baktıklarını sisteme girmişler 🤷🏻‍♀️

Benım seneler önce kum dokuyordum bana söylemeden bakmışlar böbrek agrısıyla gitmiştim ve yenı öğrendım betaya baktıklarını sisteme girmişler 🤷🏻‍♀️
Hamile olma ihtimaliniz var mıydı, evli miydiniz? O yüzden mi baktılar

Hamile olma ihtimaliniz var mıydı, evli miydiniz? O yüzden mi baktılar
Hayır değildim bekardım ve hamılelık ile ilgili hiç bi şüphe yoktu kendı kendılerıne tüm değerlere bakmışlar bana baktıklarını söylemediler bile bende geçen tesadüfi e-nabızı indirdim öğrendım

Hayır değildim bekardım ve hamılelık ile ilgili hiç bi şüphe yoktu kendı kendılerıne tüm değerlere bakmışlar bana baktıklarını söylemediler bile bende geçen tesadüfi e-nabızı indirdim öğrendım
Anladım, sağ olun. Peki özelde yapılan testler e nabız da gözükür mü

Doktora muayene olmadan nasıl kan testi yaptırıcam yardımcı olur musunuz
Görünmeye gerek yok misal ben kan testlerimi Erdem hastanesinde yaptırdım muayene istemediğim sürece kayıt etmıyor dr giriyor testi gebelıgı takıp etmek için laboratuvar girmiyor sisteme sonucu verıp gönderiyor

Hiç alakası yok muayene açılmasa bile görünüyor ben betaları hep muayenesiz baktırdım çıkıyor e nabızda. Arkadaşın şüpheleri var heralde sisteme düşmesin istiyorsan idrar testi yap rahatla derim. Bekarsan beta bakılmaz büyük ihtimal

Back
X