- 20 Eylül 2020
- 128
- 116
- 18
- 28
- Konu Sahibi Slinderwomen
Hamilelik testlerinin verdiği sonucun doğruluk payı nedir? Ben predictor kullanıyorum fakat güvenemedim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Negatif çıktı ama yarın yine test yapacağım bakalım.. %99 doğru diyorlar ama reglim 5 gün gecikti gebelik yoksa başka bir şey varİlk 5 dk da çıkıyorsa doğrudur ama yine de en doğrusu kan ile sonuçlanır![]()
Hamilelik testlerinin verdiği sonucun doğruluk payı nedir? Ben predictor kullanıyorum fakat güvenemedim.
5 tane test yaptim, besinde de cift cizgiyi gorunce saglik ocagina gittim hamileydimHamilelik testlerinin verdiği sonucun doğruluk payı nedir? Ben predictor kullanıyorum fakat güvenemedim.
İyi, güvenilir bir test yani. Peki teşekkür ederim hanımefendi5 tane test yaptim, besinde de cift cizgiyi gorunce saglik ocagina gittim hamileydim
İki gebeligimde de normal 5 TLik testler le yaptım ilki 1 gün gecikmeyle yapmıştım anında pozitif çıktı ikinci gebeliğim de 2 gün gecikmeli yaptım aynı anda pozitif çıkmıştı belki geç döllenme ola bilir kan verip netlestirinGün içinde yaptım testi, sabah yapıldığında daha doğuluk payı veriyormuş böyle yapıp sonucu yanlış olan var mı
Büyük ihtimalle hamilesinizAdetim dört gün gecikti. Hamilelik testi yaptım çift çizgi çıktı. Bariz şekilde çift çizgi. Yanılma payı var mıdır yerimde duramıyorum. Nasip olursa yarın kan testi yaptıracağım. Allahım hayırlısını versin
İnşallah allahım isteyen herkese nasip etsin. İkinci denememizde.kapı kapı dolaşmadık şükür ki. Ama ben yine de kan sonucumu beklıyorum. Kesinleştirmek adınaBüyük ihtimalle hamilesiniz ☺ Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Arkadaşlar merhabalar cuma günü hCg değerim 118 di Bugün yani pzartesi günü 510 olmuş sizde artış hızı normal midir?
Cumartesi günü gideceğim inşallahNormal görünüyor siz yinede doktora görünüp kan degerlerinizi yeniletin iciniz serinlesin![]()