Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fotoğraf yok
Hanımlar yardımcı olur musunuz. Attığım test pozitif mi negatif mi cok kararsz kaldm. Hamileyim diyebilir miyim
Çizgi var bence hamilesiniz :)
Galiba herşey kanda belli olacak. İnşallah hamileyimdir. Esime soylcem ama ya degilsemm diyorum mÇizgi var bence hamilesiniz :)
Kan testinden sonra söylersiniz :)Galiba herşey kanda belli olacak. İnşallah hamileyimdir. Esime soylcem ama ya degilsemm diyorum m
İnşallahÇizgi var bence hamilesiniz :)
Bunda da çizgi var gözle görülüyor yaptığınız kaset test sanırım erken gebelik testin de bazen yanılma oluyor ama kaset testler daha güvenilir bence
Erken gebelik testi degil. Normal ucuz olan testen. Dün lekelenme oldu acaba tutunma lekesi mi diye test yaptm.Bunda da çizgi var gözle görülüyor yaptığınız kaset test sanırım erken gebelik testin de bazen yanılma oluyor ama kaset testler daha güvenilir bence
Evet fark ettim o yüzden dedim kaset teste pozitif sonuç verip negatif olana denk gelmedim ama erken gebelik testinde pozitif olupta negatif çıkan oluyorErken gebelik testi degil. Normal ucuz olan testen. Dün lekelenme oldu acaba tutunma lekesi mi diye test yaptm.
Anladm. Teşekkür ederimEvet fark ettim o yüzden dedim kaset teste pozitif sonuç verip negatif olana denk gelmedim ama erken gebelik testinde pozitif olupta negatif çıkan oluyor