Hamilelik testi

zynp76534

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2021
432
649
23
35
Kızlar şimdi kardeşim attı bunu. Ben silik çizgi görüyorum gebelik testinde ama yanlış olabilir mi bilemedik. Bir de gebelik testi olmadığı için ovülasyon yapmış o da bu şekilde. Ne diyorsunuz
IMG_20220419_142528.webp

Ovulasyon testinde de bu şekilde çıkınca gebelik oluyor diye okuyorus burdan ama

silik çizgi var gibi bu arada bende ovulasyon testi ile öğrenmiştim gebeliğimi hayırla sağlıkla olsun inşallah :)

Ahh hadi inşallah 🤲😍 test anında silik çizgi çıkmış ben kuruma çizgisidir dedim ama 😀 kan verme şansı da yok bir süre inşallah vardır 🌸

Kizlar bu kaset testler kaç beta hcg yi ölcüyor bilen var mi? Klavuzda boyle yaziyor ama

Eklentiler

• 20220419_124302.webp
    20220419_124302.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 442
  • 20220419_123805.webp
    20220419_123805.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 481
Ustteki dun yaptigim alttaki bugun yaptigim, tup bebek yaptirdim bugun 10. Gün niye boyle cikmis olabilir kimyasal mi acaba?

Eklentiler

• 20220419_122213.webp
    20220419_122213.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 1.007
Kızlar şimdi kardeşim attı bunu. Ben silik çizgi görüyorum gebelik testinde ama yanlış olabilir mi bilemedik. Bir de gebelik testi olmadığı için ovülasyon yapmış o da bu şekilde. Ne diyorsunuz
Eki Görüntüle 3051308
Kan veremiyorsa idrar testini iki günde bir yapıp koyulaşmayı takip edebilir😊 sağlıkla gelsin inşallah 🤗

Nasıl ogrendınızkı ole bende ovulasyon da silik cizgi cıktı ama yardımcı olursan Sevınırım
Benim ovulasyon değil. 7. Gun silik cizgi cıktı dun ve bugun belirgin cizgi. Bende buna guvenerek kan testi yaptırdım 8,5 u görünce cok şaşırdım. Yaptıgım testlerde erken test falan değil. 8,5 gibi bi değeri nası gösteriyor anlamadım

Betan 8.5 galiba demı
Ewet dun beta 8,5tu bugun baska bi hastanede 225 cıktı bu nasıl olabilir zaten idrar testlerimin pozitif cıkmasından ve göğüs ve bel ağrılarımdan dolayı dun inanamamıştım ama sabah kanullenmiştim resmen cok ağladım şuan bu sonuca hala inanamıyorum Allahım hepimize bu sevinci yaşatsın inşallah 🙏

Ewet dun beta 8,5tu bugun baska bi hastanede 225 cıktı bu nasıl olabilir zaten idrar testlerimin pozitif cıkmasından ve göğüs ve bel ağrılarımdan dolayı dun inanamamıştım ama sabah kanullenmiştim resmen cok ağladım şuan bu sonuca hala inanamıyorum Allahım hepimize bu sevinci yaşatsın inşallah 🙏
Pardon 125 cıktı 225 değil

Oooo maşallah kan testi nasil hatali olabilir şaka gibi 1 günde artti desem o da bi değisik neyse canim önemli olsan sonuc darisi basima bakalim yarin belli olacak artmis mi?🙏

Oooo maşallah kan testi nasil hatali olabilir şaka gibi 1 günde artti desem o da bi değisik neyse canim önemli olsan sonuc darisi basima bakalim yarin belli olacak artmis mi?🙏
İnşallah artmıştır inşallahhhh 🙏 tüm kalbimle diliyorum. Dünden beri yaşadığımı bi ben biliyorum. Bütün testler pozitif cıkarken nasıl olur dedim ama minicik bi şüphe vardı ama gene de insanın inanası gelmiyoki. Nası böyle bi hata yapabilirler aklım almıyo. Bu dunden bugune artma değil kesinlikle

İnşallah artmıştır inşallahhhh 🙏 tüm kalbimle diliyorum. Dünden beri yaşadığımı bi ben biliyorum. Bütün testler pozitif cıkarken nasıl olur dedim ama minicik bi şüphe vardı ama gene de insanın inanası gelmiyoki. Nası böyle bi hata yapabilirler aklım almıyo. Bu dunden bugune artma değil kesinlikle
Çoook teşekkur ederim🙏 nerde yaptirdiniz testi?

İnşallah artmıştır inşallahhhh 🙏 tüm kalbimle diliyorum. Dünden beri yaşadığımı bi ben biliyorum. Bütün testler pozitif cıkarken nasıl olur dedim ama minicik bi şüphe vardı ama gene de insanın inanası gelmiyoki. Nası böyle bi hata yapabilirler aklım almıyo. Bu dunden bugune artma değil
Çoook teşekkur ederim🙏 nerde yaptirdiniz testi?
Dünkü bursa medikabil hastanesinde

Back
X