Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan veremiyorsa idrar testini iki günde bir yapıp koyulaşmayı takip edebilirKızlar şimdi kardeşim attı bunu. Ben silik çizgi görüyorum gebelik testinde ama yanlış olabilir mi bilemedik. Bir de gebelik testi olmadığı için ovülasyon yapmış o da bu şekilde. Ne diyorsunuz
Eki Görüntüle 3051308
Ahh inşallahKan veremiyorsa idrar testini iki günde bir yapıp koyulaşmayı takip edebilirsağlıkla gelsin inşallah
![]()
Benim bu şekildeUstteki dun yaptigim alttaki bugun yaptigim, tup bebek yaptirdim bugun 10. Gün niye boyle cikmis olabilir kimyasal mi acaba?
Yaptirdim canim bugun 21 ciktiBenim bu şekildekan testi yaptırdınmı ben kan verdim ve 8,5 cıktı
Nasıl ogrendınızkı ole bende ovulasyon da silik cizgi cıktı ama yardımcı olursan Sevınırımsilik çizgi var gibi bu arada bende ovulasyon testi ile öğrenmiştim gebeliğimi hayırla sağlıkla olsun inşallah :)
Benim ovulasyon değil. 7. Gun silik cizgi cıktı dun ve bugun belirgin cizgi. Bende buna guvenerek kan testi yaptırdım 8,5 u görünce cok şaşırdım. Yaptıgım testlerde erken test falan değil. 8,5 gibi bi değeri nası gösteriyor anlamadımNasıl ogrendınızkı ole bende ovulasyon da silik cizgi cıktı ama yardımcı olursan Sevınırım
Ewet dun beta 8,5tu bugun baska bi hastanede 225 cıktı bu nasıl olabilir zaten idrar testlerimin pozitif cıkmasından ve göğüs ve bel ağrılarımdan dolayı dun inanamamıştım ama sabah kanullenmiştim resmen cok ağladım şuan bu sonuca hala inanamıyorum Allahım hepimize bu sevinci yaşatsın inşallahBetan 8.5 galiba demı
Pardon 125 cıktı 225 değilEwet dun beta 8,5tu bugun baska bi hastanede 225 cıktı bu nasıl olabilir zaten idrar testlerimin pozitif cıkmasından ve göğüs ve bel ağrılarımdan dolayı dun inanamamıştım ama sabah kanullenmiştim resmen cok ağladım şuan bu sonuca hala inanamıyorum Allahım hepimize bu sevinci yaşatsın inşallah![]()
Oooo maşallah kan testi nasil hatali olabilir şaka gibi 1 günde artti desem o da bi değisik neyse canim önemli olsan sonuc darisi basima bakalim yarin belli olacak artmis mi?Ewet dun beta 8,5tu bugun baska bi hastanede 225 cıktı bu nasıl olabilir zaten idrar testlerimin pozitif cıkmasından ve göğüs ve bel ağrılarımdan dolayı dun inanamamıştım ama sabah kanullenmiştim resmen cok ağladım şuan bu sonuca hala inanamıyorum Allahım hepimize bu sevinci yaşatsın inşallah![]()
İnşallah artmıştır inşallahhhhOooo maşallah kan testi nasil hatali olabilir şaka gibi 1 günde artti desem o da bi değisik neyse canim önemli olsan sonuc darisi basima bakalim yarin belli olacak artmis mi?![]()
Çoook teşekkur ederimİnşallah artmıştır inşallahhhhtüm kalbimle diliyorum. Dünden beri yaşadığımı bi ben biliyorum. Bütün testler pozitif cıkarken nasıl olur dedim ama minicik bi şüphe vardı ama gene de insanın inanası gelmiyoki. Nası böyle bi hata yapabilirler aklım almıyo. Bu dunden bugune artma değil kesinlikle
İnşallah artmıştır inşallahhhhOooo maşallah kan testi nasil hatali olabilir şaka gibi 1 günde artti desem o da bi değisik neyse canim önemli olsan sonuc darisi basima bakalim yarin belli olacak artmis mi?![]()
Dünkü bursa medikabil hastanesindeÇoook teşekkur ederimnerde yaptirdiniz testi?