Resim gözükmüyor canımKızlar evde idrar testi yaptım silik çizgi çıktı adetime 5 gün var kan testi de böyle hamile miyim
Eki Görüntüle 3246692
Resim gözükmüyor canım
Gözüküyor mu şuanResim gözükmüyor canım
Kimyasal olup olmadığını nasıl anlarım. Adetten sonra değer 30 olsa dış olabilir diyorlar ama şuan erken olmasına rağmen bu değer çıktı nasıl anlayabilirimEvet canım yeni gebelik
Kız ne Alakası var niye hep kötü şeyler düşünüyorsunuz bnim ilk yavrumda adet günü tam 30 du eee dış gebelik mi kız paşa yatıyor ne alakası var her denilene inanmaKimyasal olup olmadığını nasıl anlarım. Adetten sonra değer 30 olsa dış olabilir diyorlar ama şuan erken olmasına rağmen bu değer çıktı nasıl anlayabilirim
Ne bileyim ya öyle artmış kimyasallar korkuyorumKız ne Alakası var niye hep kötü şeyler düşünüyorsunuz bnim ilk yavrumda adet günü tam 30 du eee dış gebelik mi kız paşa yatıyor ne alakası var her denilene inanma
Hayırlı olsun canım gebesinKızlar evde idrar testi yaptım silik çizgi çıktı adetime 5 gün var kan testi de böyle hamile miyim
Değeriniz 31 hamilesiniz yükselişinizi takip edin hayırlı olsunKızlar evde idrar testi yaptım silik çizgi çıktı adetime 5 gün var kan testi de böyle hamile miyim
Ver bence canım ben silik gördümMerhaba benim adet tarihim 5 mayıstı olamayınca 8 mayısta kan testi verdim 2.30 çıktı belirtilerim devam edince 12 mayısta bir daha kan verdim 3.6 çıktı tam yok gebelik dedim ama sonra adette yakın ilişin olursa geç döllenme oluyor dediler bugün test yaptım idrar bi bakar mısınız kan vermelimiyim yine kafam çok karıştı
Teşekkür ederim pazartesi kan vereceğim hayırlısıVer bence canım ben silik gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?