• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik testi

Gzmyksl25

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2025
2
0
1
26
Merhaba kızlar bugün öğlen test yaptım negatif çıkmıştı çöpe attım daha sonra baktığımda testte ikinci çizginin silik bir şekilde olduğunu gördüm ardından başka bir markanın testini yaptım ve negatif çıktı sizce şimdi ne yapmalıyım bana yardımcı olur musunuz.

Eklentiler

• IMG_1026.webp
    IMG_1026.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_1027.webp
    IMG_1027.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 59
Merhaba..Testler genelde en fazla 5 dk kadar guvenli sonuc verir..Sonrasi yalanci pozitiftir

Merhaba kızlar bugün öğlen test yaptım negatif çıkmıştı çöpe attım daha sonra baktığımda testte ikinci çizginin silik bir şekilde olduğunu gördüm ardından başka bir markanın testini yaptım ve negatif çıktı sizce şimdi ne yapmalıyım bana yardımcı olur musunuz.
Aynısını yaşadım hamile değilsiniz maalesef. Regliniz geçerse tekrarlayın.

Merhaba bir kaç gün sonra tekrarlayın. Sizi umutlandırmak ya da yanıltmak istemem ama mavi testte sanki gölge var gibi. İnşallah vardır 🙏🏻♥️

Adetiniz geçti mi yada daha ne kadar var ? Eğer geçtiyse bir kan testi vermek en doğrusu olur :)

Merhaba bir kaç gün sonra tekrarlayın. Sizi umutlandırmak ya da yanıltmak istemem ama mavi testte sanki gölge var gibi. İnşallah vardır 🙏🏻♥️
Merhaba ben gebelik 7 ncı haftasindayim pazardan önceki 5 gün felan gün içinde ara ara mide bulantısı vardı ama pazardan bugüne yani 3 gündür hiç bir belirtim yok normal mi bu aksı bir durum olabilir mi

Merhaba ben gebelik 7 ncı haftasindayim pazardan önceki 5 gün felan gün içinde ara ara mide bulantısı vardı ama pazardan bugüne yani 3 gündür hiç bir belirtim yok normal mi bu aksı bir durum olabilir mi
Bana kalırsa normal. Sürekli bulantı olmuyor zaten bitiyor bir süre sonra. Ama doktorunuz ile bir görüşün isterseniz. İçiniz rahatlasın

Back
X