Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi inşallahKızlar reglim iki gün geçti daha demin nimo marka test yaptım böyle çıktı sevinmeli miyim yapar yapmaz çıktı Eki Görüntüle 3633524 Eki Görüntüle 3633526
Gidiyorum şimdi inşallah doğrudurTebrik ederim :) hemen kan vermelisin
Hamilelik var gibi duruyor inşallah vardirKızlar reglim iki gün geçti daha demin nimo marka test yaptım böyle çıktı sevinmeli miyim yapar yapmaz çıktı Eki Görüntüle 3633524 Eki Görüntüle 3633526
Ay çok heyecanlandımEdiyorum kuzum![]()
Hemen cikar ztn ozele mi gidion cnmAy çok heyecanlandım
Yok canım devletHemen cikar ztn ozele mi gidion cnm
İnşallah canım inşallah yalancı çizgi değildirAaa çizgi ne kadar net. inşAllah bebeğin seninle olmaya karar vermiştir.
Acilden almiyorlar diye biliyorum ama ins bakarlar cnmYok canım devlet
Özele geldim çok sıra vardıAcilden almiyorlar diye biliyorum ama ins bakarlar cnm
1/1.5 saate en geç çıkıyor. Bence kesin var çizgi çok netÖzele geldim çok sıra vardı
Ay inşallah canım çok heyecanlıyım inşallah hayal kırıklığına uğramam1/1.5 saate en geç çıkıyor. Bence kesin var çizgi çok net
İnşallah canım. Ben bunun çok daha silik haliyle öğrendim.Ay inşallah canım çok heyecanlıyım inşallah hayal kırıklığına uğramam
Ay inşallah kız zaman geçmiyorİnşallah canım. Ben bunun çok daha silik haliyle öğrendim.
İnşallah vardır. Bizede yaz lütfen.Ay inşallah canım çok heyecanlıyım inşallah hayal kırıklığına uğramam
İnşallah vardır. Bizede yaz lütfen.
İnşallah canım. Ben bunun çok daha silik haliyle öğrendim.
Acilden almiyorlar diye biliyorum ama ins bakarlar cnm
Hamilelik var gibi duruyor inşallah vardir
Kızlar hamileyim beta hcg 63Tebrik ederim :) hemen kan vermelisin