- 30 Ocak 2014
- 394
- 252
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım benimTebrik ederim. Hayırlı olsun Sağlıkla gelsin inşAllah. Çok sevindim çok sevindim.
Banada dua et lütfen. Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.Teşekkür ederim canım benim![]()
Yaaa maşallah sağlıkla ilerler inşallah canımKızlar hamileyim beta hcg 63![]()
İnşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah en kısa zamanda olurBanada dua et lütfen. Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.
İnşallah canımYaaa maşallah sağlıkla ilerler inşallah canım
Nolur beni de unutma bende seni unutmam çok istiyorum rabbim bana da nasip etsin inşallah anneliğiİnşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah en kısa zamanda olur![]()
İnşallah canım benim en kısa zamanda sana da nasip olsunNolur beni de unutma bende seni unutmam çok istiyorum rabbim bana da nasip etsin inşallah anneliği![]()
Amin inşallah bı testime bakarmisin adet günüm gecikti adet gibi kanamam var ama adet gibi yoğun değil çözemedim idrarı ceker cekmez silik bi cizgi oluştu üstüne görme olayı diyo internet bende çözemedim yaİnşallah canım benim en kısa zamanda sana da nasip olsun![]()
Yaaa tebrik ederimKızlar hamileyim beta hcg 63![]()