• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik testi

demirci3774

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2025
30
2
1
26
Kızlar 6 gün gecikmem vardı ilk idrarla yapmadım testim yoktu evde kast testte çok silik bir çizgi çıktı şuan 8. Gün gecikmem var sizce hamile olabilir miyim herhangi bir düzensizliğim vs yok günü gününe olan biriyim 😊

Eklentiler

• IMG_6348.webp
    IMG_6348.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar 6 gün gecikmem vardı ilk idrarla yapmadım testim yoktu evde kast testte çok silik bir çizgi çıktı şuan 8. Gün gecikmem var sizce hamile olabilir miyim herhangi bir düzensizliğim vs yok günü gününe olan biriyim 😊
Kuruma çizgisi sanırım

Bu kaset testte kuzenimin de 4-5 gün gecikmesinde çok silik bi çizgi çıkmıstı ama bilemiyorum , bence yarın bi kan verin 8 gün geçtiyse çok rahat kan da cıkar

Silik çizgi ilk beş dk içinde çıktıysa pozitiftir, hayırlısı olsun inşallah bı kan verin kesin olsun

Back
X