hamilelik testi

oeki sizce hamile olabilir miyim lutfen cevaplayin
Hayır
İlişkinin üzerinden 22 gün geçmiş eğer olsaydı 12. Gün kanda geç döllenme olsaydı en geç 20. Gün kanda çıkardı siz 22. Gün yapmışsınız.
Ella + stres regl olmanızı engelliyor düşünmeyin lütfen yakın zamanda olacaksınız

Hayır
İlişkinin üzerinden 22 gün geçmiş eğer olsaydı 12. Gün kanda geç döllenme olsaydı en geç 20. Gün kanda çıkardı siz 22. Gün yapmışsınız.
Ella + stres regl olmanızı engelliyor düşünmeyin lütfen yakın zamanda olacaksınız
ne kadar tesekkur etsem az cok sagolun herkes sizin gibi boyle sabirla cevap vermiyor allah her seyi gonlunuze gore versin

Amin çok teşekkür ederim Allah sizinde gönlünüze göre versin 🙏🏻
Merhaba 9 ekimde korunmasız ilişkiye girdim 10 ekim yumurtlama günüm ilişkiden 20 saat sonra ertesi gün hapı ertes72 aldım. İçime boşalmadı ama boşaldıktan sonra korunmasız olarak 4-5 kere daha yaptık. Ayrıca 13 ekimde de ella aldım. Hamile kalır mıyım

Merhaba 9 ekimde korunmasız ilişkiye girdim 10 ekim yumurtlama günüm ilişkiden 20 saat sonra ertesi gün hapı ertes72 aldım. İçime boşalmadı ama boşaldıktan sonra korunmasız olarak 4-5 kere daha yaptık. Ayrıca 13 ekimde de ella aldım. Hamile kalır mıyım
Ella ihtimali çok düşürür ama test yapmakta fayda var şuan varsa idrar testinde de çıkar

Eklentiler

• IMG_8407.webp
    IMG_8407.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 4
  • IMG_8409.webp
    IMG_8409.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 4
Back
X