- 18 Eylül 2025
- 29
- 1
- 1
- 20
- Konu Sahibi mevsimcicegi
reglim 5 gun gecikti, iliskinin uzerinden 22 tun gecti ve nefstif cikti.sonuc dogrudur degil mi?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evetreglim 5 gun gecikti, iliskinin uzerinden 22 tun gecti ve nefstif cikti.sonuc dogrudur degil mi?
peki neden regl olamiyorum? elladan kaynakli bir gecikmemi yoksa hamilelik mi diye odum kopuyor
Ella %80 yaparpeki neden regl olamiyorum? elladan kaynakli bir gecikmemi yoksa hamilelik mi diye odum kopuyor
oeki sizce hamile olabilir miyim lutfen cevaplayinElla %80 yapar
Hayıroeki sizce hamile olabilir miyim lutfen cevaplayin
ne kadar tesekkur etsem az cok sagolun herkes sizin gibi boyle sabirla cevap vermiyor allah her seyi gonlunuze gore versinHayır
İlişkinin üzerinden 22 gün geçmiş eğer olsaydı 12. Gün kanda geç döllenme olsaydı en geç 20. Gün kanda çıkardı siz 22. Gün yapmışsınız.
Ella + stres regl olmanızı engelliyor düşünmeyin lütfen yakın zamanda olacaksınız
Amin çok teşekkür ederim Allah sizinde gönlünüze göre versinne kadar tesekkur etsem az cok sagolun herkes sizin gibi boyle sabirla cevap vermiyor allah her seyi gonlunuze gore versin

Merhaba 9 ekimde korunmasız ilişkiye girdim 10 ekim yumurtlama günüm ilişkiden 20 saat sonra ertesi gün hapı ertes72 aldım. İçime boşalmadı ama boşaldıktan sonra korunmasız olarak 4-5 kere daha yaptık. Ayrıca 13 ekimde de ella aldım. Hamile kalır mıyımAmin çok teşekkür ederim Allah sizinde gönlünüze göre versin
Ella ihtimali çok düşürür ama test yapmakta fayda var şuan varsa idrar testinde de çıkarMerhaba 9 ekimde korunmasız ilişkiye girdim 10 ekim yumurtlama günüm ilişkiden 20 saat sonra ertesi gün hapı ertes72 aldım. İçime boşalmadı ama boşaldıktan sonra korunmasız olarak 4-5 kere daha yaptık. Ayrıca 13 ekimde de ella aldım. Hamile kalır mıyım
Teşekkür ederim hafta içi yapacağımElla ihtimali çok düşürür ama test yapmakta fayda var şuan varsa idrar testinde de çıkar
Ella ihtimali çok düşürür ama test yapmakta fayda var şuan varsa idrar testinde de çıkar
Peki 15inde doğum kontrol hapına başlamıştım (Desolett) ne zaman adet olurum2. Çizgi göremedim ben negatif gözüküyor
Hap biter bittikten max 3 4 günde olursunPeki 15inde doğum kontrol hapına başlamıştım (Desolett) ne zaman adet olurum