B balkizz1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Ekim 2025 19 2 1 23 Salı 22:14 Konu Sahibi Konu Sahibi balkizz1 #1 Merhaba regle 5 gün kalan productor erken rest yaptım negatif çıktı sizce olsaydı belli olur muydu yoksa erken mi
Merhaba regle 5 gün kalan productor erken rest yaptım negatif çıktı sizce olsaydı belli olur muydu yoksa erken mi
birtomris “Küçük bir mucize için sabırla, sevgiyle…” Kayıtlı Üye 10 Ekim 2025 389 118 18 Salı 22:22 Konu Sahibi Konu Sahibi balkizz1 #2 balkizz1 .!.: Merhaba regle 5 gün kalan productor erken rest yaptım negatif çıktı sizce olsaydı belli olur muydu yoksa erken mi Genişletmek için tıkla... Adet gecikmesini beklemenizi tavsiye ederim
balkizz1 .!.: Merhaba regle 5 gün kalan productor erken rest yaptım negatif çıktı sizce olsaydı belli olur muydu yoksa erken mi Genişletmek için tıkla... Adet gecikmesini beklemenizi tavsiye ederim
B balkizz1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Ekim 2025 19 2 1 23 Salı 22:23 Konu Sahibi Konu Sahibi balkizz1 #3 birtomris .!.: Adet gecikmesini beklemenizi tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... Keşke yapmasaydım dedim çok üzüldüm negatif çıkınca
birtomris .!.: Adet gecikmesini beklemenizi tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... Keşke yapmasaydım dedim çok üzüldüm negatif çıkınca
birtomris “Küçük bir mucize için sabırla, sevgiyle…” Kayıtlı Üye 10 Ekim 2025 389 118 18 Salı 22:25 Konu Sahibi Konu Sahibi balkizz1 #4 balkizz1 .!.: Keşke yapmasaydım dedim çok üzüldüm negatif çıkınca Genişletmek için tıkla... Bizde her ay öyle diyoruz ama yine yapıyoruz anlıyorum sizi Varsa bile çıkmayabilir o yüzden gecikmesini beklemek her zaman en mantıklısı
balkizz1 .!.: Keşke yapmasaydım dedim çok üzüldüm negatif çıkınca Genişletmek için tıkla... Bizde her ay öyle diyoruz ama yine yapıyoruz anlıyorum sizi Varsa bile çıkmayabilir o yüzden gecikmesini beklemek her zaman en mantıklısı
B balkizz1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Ekim 2025 19 2 1 23 Salı 22:43 Konu Sahibi Konu Sahibi balkizz1 #5 birtomris .!.: Bizde her ay öyle diyoruz ama yine yapıyoruz anlıyorum sizi Varsa bile çıkmayabilir o yüzden gecikmesini beklemek her zaman en mantıklısı Genişletmek için tıkla... Evet ama sabredemiyoruz 10 gün varken yaptım negatif bugün beş gün var yine yaptım yine negatif
birtomris .!.: Bizde her ay öyle diyoruz ama yine yapıyoruz anlıyorum sizi Varsa bile çıkmayabilir o yüzden gecikmesini beklemek her zaman en mantıklısı Genişletmek için tıkla... Evet ama sabredemiyoruz 10 gün varken yaptım negatif bugün beş gün var yine yaptım yine negatif
birtomris “Küçük bir mucize için sabırla, sevgiyle…” Kayıtlı Üye 10 Ekim 2025 389 118 18 Salı 22:43 Konu Sahibi Konu Sahibi balkizz1 #6 balkizz1 .!.: Evet ama sabredemiyoruz 10 gün varken yaptım negatif bugün beş gün var yine yaptım yine negatif Genişletmek için tıkla... Stres yapmamaya çalışın olacağı varsa da olmaz
balkizz1 .!.: Evet ama sabredemiyoruz 10 gün varken yaptım negatif bugün beş gün var yine yaptım yine negatif Genişletmek için tıkla... Stres yapmamaya çalışın olacağı varsa da olmaz
B balkizz1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Ekim 2025 19 2 1 23 Salı 23:12 Konu Sahibi Konu Sahibi balkizz1 #7 birtomris .!.: Stres yapmamaya çalışın olacağı varsa da olmaz Genişletmek için tıkla... Rabbim herkese nasip etsin inşallah
birtomris .!.: Stres yapmamaya çalışın olacağı varsa da olmaz Genişletmek için tıkla... Rabbim herkese nasip etsin inşallah
birtomris “Küçük bir mucize için sabırla, sevgiyle…” Kayıtlı Üye 10 Ekim 2025 389 118 18 Salı 23:19 Konu Sahibi Konu Sahibi balkizz1 #8 balkizz1 .!.: Rabbim herkese nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla... Amin inşallah en kısa zamanda
balkizz1 .!.: Rabbim herkese nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla... Amin inşallah en kısa zamanda