hamilelik testi

maskar_a

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2013
206
1
16
Balıkesir
mrh kızlar haziranın 8inde regli oldum 14 de bitdi adet günüm geçmemesine rağmen 25 günde 7 tane test yaptım aslında günümün geçmesi gerektiğini biliyorum ama meraktan kaç kere test yaptım yine bugün test aldım normelde 3 veya 4 damla idrar koymanız gerekiyoya ben farketmedim ponposı oluyoya 2 damla çıktı yeni idrar yapyığım içinde o anda yapamadım ama yinede test biri kalın diğeri çok silik olmasına rağmen 2 çizgi çıktı bu aralarda midem bulanıyo ve ksık ağrım olmuştu acaba hamilemiyimdir adet günüme 5 gün var kan testi yaptırsam çıkarmı yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

mrh kızlar haziranın 8inde regli oldum 14 de bitdi adet günüm geçmemesine rağmen 25 günde 7 tane test yaptım aslında günümün geçmesi gerektiğini biliyorum ama meraktan kaç kere test yaptım yine bugün test aldım normelde 3 veya 4 damla idrar koymanız gerekiyoya ben farketmedim ponposı oluyoya 2 damla çıktı yeni idrar yapyığım içinde o anda yapamadım ama yinede test biri kalın diğeri çok silik olmasına rağmen 2 çizgi çıktı bu aralarda midem bulanıyo ve ksık ağrım olmuştu acaba hamilemiyimdir adet günüme 5 gün var kan testi yaptırsam çıkarmı yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

eğer hamileyseniz kan testinde cıkar.keşke bu kadar erken test yapmaya başlamasaydınız.hakkınızda hayırlısı olur inşallah

Canım 5gün varken yapmışsın Eğer gebe olmasaydın asla 2.çizgi belirmezdi.
Eğer test bozuk değilse.
Bende adetime 3 gün kala yaptım silik çıkınca inanamadım 3 ayrı matka ile yaptım hepsinde 2.çizgi silik çıktı.
Gün aşırı test yaptım çizgi gittikçe koyulaştı kana gittim.
Kan testinde çıkar var ise.
İnşaallah gidersen değerini yazda bilelim :34:

eğer testin varsa sabah ilk idrarla dene,bu saatte bile çizik çıktıysa eğer hamileysen sabahkinde daha net çizgi çıkar

inşallah hamilesindir :49:

kızlar bugün gittim kan testi yaptırdım şüpheli dedi hamile olabilirsin dedi ama netleşmesi için bir kaç gün beklemem gerekiyomuş yani hamilemiyim anlamadım

nasıl şüpheli ya :26: değerin kaç söylemedimi dr,ya da kağıda sen bakmadın mı?

negatif yazıyodu doktor baktı şüpheli dedi hamle olabilirsin ama net cvp vermesi için adet günümü 3 gün geçmesi gerekiyormuş bende sinir oldum kağıda bakmadan atdım çöpe

negatif yazar canım ama değeri de sayısal olarak yazar diye biliyorum...şüpheli dediğine göre yükselebilecek bi değer,inşallah hamilesindir canım...:34:

Back
X