- 1 Temmuz 2016
- 49
- 25
- 3
- 31
- Konu Sahibi Nazli Aliyeva F
kizlar kimde hamilelik testi negativ gosterib daha sonra pozitiv gostermish??? kacinci gununuzde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resim at da bi gorelimmi?Ya bende bu durumdan muzdaribim ben 2 once test yaptim negatif cikti saatler sonra baktim cift cizgi cikti bir de bugun yaptim tek cizgi cikti ilk anlayamadim sonra isikta baktigimda 2.cizgi boyle acik pembe degilde golge gibiydi raglemede daha 11 gun var biraz aceleci davraniyorum biliyorum bide kendimi bi degisik hissediyorum ama bu grubu cok okuyorum etki altinda kalmis olabilirim anlamadim bende biri cevap yazsin
canim 11gun var diyosun, shimdiden bi shey bile hiss edemessin cok erken, hamilelik belirtileri adet gecikdikden sonra kendini gosterir, kendini oyle sheylere kapdirmaYa bende bu durumdan muzdaribim ben 2 once test yaptim negatif cikti saatler sonra baktim cift cizgi cikti bir de bugun yaptim tek cizgi cikti ilk anlayamadim sonra isikta baktigimda 2.cizgi boyle acik pembe degilde golge gibiydi raglemede daha 11 gun var biraz aceleci davraniyorum biliyorum bide kendimi bi degisik hissediyorum ama bu grubu cok okuyorum etki altinda kalmis olabilirim anlamadim bende biri cevap yazsin
Var gibi duruyo valla bi tedavi fln oldun mu ilaç iğne fln kadın doğumla ilgili ?Merhaba bu test sonucunu yorumlar mısınız lütfen acilll
pozitif görünüyorMerhaba bu test sonucunu yorumlar mısınız lütfen acilll
Evet varMerhaba bu test sonucunu yorumlar mısınız lütfen acilll
Bnm testimde byleydi kan testi yaptik 208 cikmisti hamileydim yaniMerhaba bu test sonucunu yorumlar mısınız lütfen acilll
Pozitif Can'ım ❣Merhaba bu test sonucunu yorumlar mısınız lütfen acilll
Can'ım geç döllenmeyse çıkmaz şimdi bi hafta on gün sonra çıkar.. Acele etme stres yapma, ben 5 gün geciktiğini bilirim.. inşaallah bebişin seninledir..kızlar reglisi gecikipte evde test yapıp negatif çıkan varmı 2 gün gecikti test yaptım negatif doktorumu aradım olur geç döllenmeyse daha belli olmaz dedi 10 gün sonr hastaneye gel kan tahlili yapalım dedi böyle olan varmı sonradan öğrenen lütfen yardımcı olun
İnşallah canım aklımdan şu hamileliği çıkarmak istiyorum ama mümkün olmuyo nasıl olcakta 10gün daha beklicem kara kara düşünüyorumCan'ım geç döllenmeyse çıkmaz şimdi bi hafta on gün sonra çıkar.. Acele etme stres yapma, ben 5 gün geciktiğini bilirim.. inşaallah bebişin seninledir..
Bi meşgale bul kendine kitap oku Kuran oku bişeyler yap.. Boş durursan Zaman hiç geçmez ..İnşallah canım aklımdan şu hamileliği çıkarmak istiyorum ama mümkün olmuyo nasıl olcakta 10gün daha beklicem kara kara düşünüyorum![]()