Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
büyük ihtimal hamilesin canım pazartesi bi kan ver istersen ordan daha net olurKızlar merhaba evde hızlı hamilelik testi yaptım. 5 dk sonra t harfinin altında biraz silik pembe çizgi çıktı. Acaba iki çizginin biri silik olunca pozitif sonuç mu lütfen yardımcı olursanız sevinirim
Sağol canım haber ederimbüyük ihtimal hamilesin canım pazartesi bi kan ver istersen ordan daha net olur
Evet bu teste göre hamilesin iki gün gröectigi icin cok az cikmisMerhaba adet günüm sadece 2 gün geçti fakat böyle bir sonuç oldum lütfen bilgisi olan yardımcı olabilir mi şimdiden teşekkür ederim
Merhaba adet günüm sadece 2 gün geçti fakat böyle bir sonuç oldum lütfen bilgisi olan yardımcı olabilir mi şimdiden teşekkür ederim
Verdim doktora da gittim 3 haftalık hamileyim ama aşağıda dedi düşük tehlikesi var 1 hafta yaticaksin dedi sence normal mi biraz korkuyorum
Adetin kac ginde bir . Cok erken adet baslama tarihon ne zaman . Adetinin 20. Gunu asagi yukai erken daha kanda bile cikmayabilir .Arkadaşlar merhaba
Araniza yeni katildim
1 aylik evliyim
En son 3 ocakta reglim bitti.ogunden beri deniyoruz ayiptir soylemesi☺
Reglime 8 gun falan var
Eczaneden test aldim yaptim ama negatif cikti.daha erken ögrenme sansim yok mu yaa.cok heycanliyim
Adetim genelde 28 gunde bir oluyoAdetin kac ginde bir . Cok erken adet baslama tarihon ne zaman . Adetinin 20. Gunu asagi yukai erken daha kanda bile cikmayabilir .
Bir sonraki adetim 26 ocakta olmasi lazim.ama heycandan bekleyemiyorumAdetim genelde 28 gunde bir oluyo
Cok erken cnm ya hamile kalsan bile kabda cikmaz.