Hamilelik testi

Kızlar merhaba evde hızlı hamilelik testi yaptım. 5 dk sonra t harfinin altında biraz silik pembe çizgi çıktı. Acaba iki çizginin biri silik olunca pozitif sonuç mu lütfen yardımcı olursanız sevinirim

Kızlar merhaba evde hızlı hamilelik testi yaptım. 5 dk sonra t harfinin altında biraz silik pembe çizgi çıktı. Acaba iki çizginin biri silik olunca pozitif sonuç mu lütfen yardımcı olursanız sevinirim
büyük ihtimal hamilesin canım pazartesi bi kan ver istersen ordan daha net olur

Merhaba adet günüm sadece 2 gün geçti fakat böyle bir sonuç oldum lütfen bilgisi olan yardımcı olabilir mi şimdiden teşekkür ederim

Eklentiler

• IMG-20161029-WA0003.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 168
Verdim doktora da gittim 3 haftalık hamileyim ama aşağıda dedi düşük tehlikesi var 1 hafta yaticaksin dedi sence normal mi biraz korkuyorum

Verdim doktora da gittim 3 haftalık hamileyim ama aşağıda dedi düşük tehlikesi var 1 hafta yaticaksin dedi sence normal mi biraz korkuyorum

Allah bağışlasın canım. Normalde rahmin üst tarafında olması gerekiyor ama sana 1 hafta yat dediyse yat canım normal bu duruma göre bunu demesi. İş falan da sakın yapma evde temizlik yapacam diye canım. Sen yatmana bak, dışarı da çıkma Allah muhafaza bir şey olmasın. Korkmanın sana ve bebeğine hiç bir faydası yok canım, Allah ne dilerse o olur ama stres ve sıkıntı yapma kendine çünkü herşey olacağına varıyor zaten ama önlemini de alman gerekiyor tabii. Dediğim gibi ayakta durmamaya çalış canım doktorunu dinlemelisin. 1 hafta zaten tez geçer, mümkünse sadece lavaboya ve yemek yemeye kalk. Yemek yapmayla da uğrasmasan çok daha iyi olur. Eşin yardım edebilir mi yemek konusunda?

Arkadaşlar merhaba
Araniza yeni katildim
1 aylik evliyim
En son 3 ocakta reglim bitti.ogunden beri deniyoruz ayiptir soylemesi☺
Reglime 8 gun falan var
Eczaneden test aldim yaptim ama negatif cikti.daha erken ögrenme sansim yok mu yaa.cok heycanliyim

Adetin kac ginde bir . Cok erken adet baslama tarihon ne zaman . Adetinin 20. Gunu asagi yukai erken daha kanda bile cikmayabilir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…