Hamilelik testim negatif ama....

merhme

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2012
43
0
36
Diyarbakır
Kızlar adetime bi gün kala kanda hamilelik testi bktırdım 1.2o çıktı negatif. :( ama adetimin üstünden 3 gün geçti ve hiç günüm geçmezdi..hamile olabilirmiyim ? Internetten araştırdığım kadarıyla da illaki adetten önce belli olur dediler kafam karıştı ..acaba rahmimde bi hastalık mı oluştu diye o yüzdenmi adet olmuorm acaba ? :72:

hamile olduğunu sanmıyorum. adet gününden önce bu sayının yükselmiş olması gerekirdi.. gecikebilir mevsimsel olabilir stressten olabilir..sen şimdi bekledikçe gelmeyedebilir bir süre.. istersen tekrarla testi artmışsa gebesin...ama sanmıyorum..

hamile olduğunu sanmıyorum. adet gününden önce bu sayının yükselmiş olması gerekirdi.. gecikebilir mevsimsel olabilir stressten olabilir..sen şimdi bekledikçe gelmeyedebilir bir süre.. istersen tekrarla testi artmışsa gebesin...ama sanmıyorum..

cimeka HAMİLEYİM CANIM ;)

hayırlı olsun...:nazar:
allah isteyen herkese versin evladını...

ama şöyleki 9.42 çıktı...son adet tarihimdde 3 şubat.geç döllenme olmş olabilirmi ??? ya çok istiyodum bunuuuuuuuuu :(((

ama şöyleki 9.42 çıktı...son adet tarihimdde 3 şubat.geç döllenme olmş olabilirmi ??? ya çok istiyodum bunuuuuuuuuu :(((

amin hayatım teşekkürler ... ama kafam çok karışık acaba bebeğimde benim gibi hiperaktif miii :S

gec döllenmenin hiperaktivlikle ilgisi yok :34: gec döllenmissin bu gayet normal ,tebrik ederim :49:

hayırlı olsun çok sevindim senin adına. benimde adet tarihim 1 gün filan gecikti dün idrar testi yaptım negatifti. ama hala adet olmadım adet olmadan iki gün önce lekelenmeler olmaya başlardı benim beş gün önce kahverengi akıntı oldu devamı gelmedi daha ve n ormal akıntım başladı biraz sarı renkte üşüttüm galiba ben de hamile olabilir miyim umutlandım biraz yarın kan tahlili yaptırayım diyom

Back
X