- 14 Eylül 2014
- 192
- 130
- 83
- 40
- Konu Sahibi purple3512
selam kızlar hamilelik testimde ikinci çizgi ilk 5 dk da çok silik çıktı bekledikçe koyulaştı acaba hamile miyim ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler...Hamilesin canım tebriklar allah hayırlı evlat nasip etsin arkadasiminda silik cikmisti ama hamile olduğunu ogrendik
yarın doktora gidiyorumEn kısa Zamanda kan testini yaptir
Hayirli olsun. Cok yeni bir gebelik. O nedenle silik. Betahcg 1000 i gectiginde t cizgisi koyu oluyr. Suan normal yani.selam kızlar hamilelik testimde ikinci çizgi ilk 5 dk da çok silik çıktı bekledikçe koyulaştı acaba hamile miyim ?
![]()
Sakin korkma. Bu degerle kese gorunmez. 1500 olmadan vajinal, 3000 olmadan da karindan gorunmez. Dr degistirmeni tavsiye ederim cnm.Sağolun kızlar hepinize çok teşekkür ederim. fakat bugün herhangi bir sonuç alamadım çünkü gebelik kesesi gözükmüyor ve hcg değeride 197 çıktı. ultrasonda sıvı birikmesi görüldüğü için dış gebelik riski var 2 gün sonra kan testi tekrarlanacak.
peki canım sence adet gecikmesinin 3. gününde 197 değer çıkması normal mi ?Sakin korkma. Bu degerle kese gorunmez. 1500 olmadan vajinal, 3000 olmadan da karindan gorunmez. Dr degistirmeni tavsiye ederim cnm.
canm benm de silk çıkmıştı evde, kan testi yaptırdım negatif çıktı. sonra gecikmeden dolayı doktora gittim 10 gün geçmişti doktor adet olmam için ilaç verdi ama genede bi kan tahlili yaptıralım dedi değer 47 çıktı bir gün sonra 63 çıktı bir hffta sonra doktora gittim 1500 çıktı ama hala ultrasonda bir şey yok dış gebelik olabilir dedi 10 gün sonra tekrar gittim kese göründü daha 5 haftalık dedi bebek görünmez dedi ama dış gebelikte olabilir dedi doktorlar her ihtimali sölüyolar sıkma canınıüzülme tadını çıkar derimSağolun kızlar hepinize çok teşekkür ederim. fakat bugün herhangi bir sonuç alamadım çünkü gebelik kesesi gözükmüyor ve hcg değeride 197 çıktı. ultrasonda sıvı birikmesi görüldüğü için dış gebelik riski var 2 gün sonra kan testi tekrlanacak.
Çok sağol canımcanm benm de silk çıkmıştı evde, kan testi yaptırdım negatif çıktı. sonra gecikmeden dolayı doktora gittim 10 gün geçmişti doktor adet olmam için ilaç verdi ama genede bi kan tahlili yaptıralım dedi değer 47 çıktı bir gün sonra 63 çıktı bir hffta sonra doktora gittim 1500 çıktı ama hala ultrasonda bir şey yok dış gebelik olabilir dedi 10 gün sonra tekrar gittim kese göründü daha 5 haftalık dedi bebek görünmez dedi ama dış gebelikte olabilir dedi doktorlar her ihtimali sölüyolar sıkma canınıüzülme tadını çıkar derim
Bence normal cnm.peki canım sence adet gecikmesinin 3. gününde 197 değer çıkması normal mi ?