- 8 Şubat 2016
- 582
- 386
- 23
- Konu Sahibi umutbizimle
Kızlarr yardımm, 16 mayıs adet gunum , 2 gun gecıktı bugun idrar testi yaptım negatıv, sizce hamilemiyim, adetim duzenli hiç boyle gecıkme olmadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim sat14 nisandı bat ise 11 mayıs.bat gününde öğrendim hamileliğimi, doktor 29 günlük hamilesin dedi bana.demek ki nisanda hamile kalınmış.
Bu sat bat ne demek oluyo acaba?
Canım beta hCg 3.62 ciktiAyy hadi insallah mayıs ayı bol bebisli olacak :) :)
Hayırlı olsun canım benim negatif 0.73Canım beta hCg 3.62 cikti
Bende 4 gun gecikti klomen le progestan kullandm sanirim onlar gecikme yapti bana sen bir hafta bekle canım adet olmazsan o zaman yapKızlarr yardımm, 16 mayıs adet gunum , 2 gun gecıktı bugun idrar testi yaptım negatıv, sizce hamilemiyim, adetim duzenli hiç boyle gecıkme olmadı
Benim ki pozitif mi oluyorHayırlı olsun canım benim negatif 0.73
Bildigm kadariyla pozitif doktor söylemedi.mi?Benim ki pozitif mi oluyor
Kanda hemen cıkıyor diyorlar ya canm herkese gore degisiyor mucanim benimkisi 11gun gecikmede gosterdi
Cevaplayan olmuş ama ben yine de yazayım sat: son adet başlangıç tarihinizBu sat bat ne demek oluyo acaba?
Canım varla yok arasında bseymis bi daha teste gitcen bi kaç gün sonraBildigm kadariyla pozitif doktor söylemedi.mi?
canim ben kan vermedim.idrar testi yapdim gosterdiKanda hemen cıkıyor diyorlar ya canm herkese gore degisiyor mu
Bence senin degerin yükselir senin insallahCanım varla yok arasında bseymis bi daha teste gitcen bi kaç gün sonra
Inşallah canımmmmBence senin degerin yükselir senin insallah