Hamilelik testim

Ben bu ay yumurtlamayi karanfil suyunu adetliyken ictim birakmadim ve yumurtladim sende dene 5 karanfili ez kaynat sicak sıcak iç o attigim gebelik testi degil zaten ovulasyon testi kiz kardesim benden 4 yas küçük benden sirf ben kacarak evlendi yapma dön dedim diye bana düşman ve bana bugun konferans konuşmasında uvey anne duyuyo diger iki kardeşim duyuyo babam duyuyo kocam yanimda ne dedi biliyormusun haftaya sezeryan olacak sen kimsinde cocuk doguracaksin aileye ben vericem ilk torunu senin cocugun olamaz dedi agzimi acamadim kanim dondu bebeğim öldü benim 6 ay once ne sacmaliyon dedim bana ne dedi biliyormusun yalandir inanmam dedi kicamda ordan atladi ameliyat masasina yatan sendin demi ordan biliyon nasil oldugunu dedi işine bak dedi ve ben ölmek istedim kanim dondu
Canım karanfilli su bizde ne işe yarıyor?

Canım karanfilli su bizde ne işe yarıyor?
Canim karanfili 5 tane alip 2 su bardagi cezveye su koyup 5 karanfili atiyorsun 7 yada 8 dk kayniyor sicak sıcak iciyorsun LH hormonu salgilatiyor yumurtaliktan yumurtlatiyor ama adetliyken baslaman lazım düzenli icmen lazim 20 gün boyunca sonra birakcaksin gebe kalirsan adet gecince test yap gebe kalmazsan devam et

Canim karanfili 5 tane alip 2 su bardagi cezveye su koyup 5 karanfili atiyorsun 7 yada 8 dk kayniyor sicak sıcak iciyorsun LH hormonu salgilatiyor yumurtaliktan yumurtlatiyor ama adetliyken baslaman lazım düzenli icmen lazim 20 gün boyunca sonra birakcaksin gebe kalirsan adet gecince test yap gebe kalmazsan devam et
Aa ne güzel bi şeymiş, hemde kolay.
Deneyip sonuç alanlar oldu mu?
Adetin ilk günü başlarım içmeye inş sag olasın çok🤲

Başka benzer önerilerin var mi?
Fsh yüksek benim, kaliteli yumurta içinde tavsiyen?

Avokado ye haftada 4 tane falan folik asit kullan hamilelerin kullandigi ben bu yöntemle 2 aydir yumurtluyorum bu ay hastalandigim için ilişki yasamadim geçen ay ise ilişki oldu sperm kalitesinden dolayi olmadı esimede bol bol keçi boynuzu özü bal propolis yediriyorum

Birde fsh yüksekliği troid bozuklugundan kaynaklı oluyor onun içinde dahiliyeye git

Avokado ye haftada 4 tane falan folik asit kullan hamilelerin kullandigi ben bu yöntemle 2 aydir yumurtluyorum bu ay hastalandigim için ilişki yasamadim geçen ay ise ilişki oldu sperm kalitesinden dolayi olmadı esimede bol bol keçi boynuzu özü bal propolis yediriyorum
Bi arkadaş mfk man ile sperm sayısını yükseltmiş, sende denesen mi?

Sen daha önce yumurtlamıyor muydun, neydi sıkıntı?

Bi arkadaş mfk man ile sperm sayısını yükseltmiş, sende denesen mi?

Sen daha önce yumurtlamıyor muydun, neydi sıkıntı?
Evet yumurtlayamiyordum tembeldi ama pko yoktu hamile kaldim karanfil suyu ile ama erken doğum ile yüksek tansiyon yüzünden kaybettim

Evet yumurtlayamiyordum tembeldi ama pko yoktu hamile kaldim karanfil suyu ile ama erken doğum ile yüksek tansiyon yüzünden kaybettim
Ah canım benim ya, başın sağ olsun arkadaş ım.
Rabbim tekrar nasip etsin inş🤲
Cennette bekleyen bir meleğin var.

Yumurtlamadığımızı nasıl anlarız? Ovülasyonda pik görmeyince mi?

Adetin ilk günü başlıycam, 20 gün boyunca içicem, bu arada yumurtlama erken olursa 20 günden, yinede içmeye devam edeyim mi 20.güne kadar?

Sperm değerleri nasıl testi eşinin?

Ah canım benim ya, başın sağ olsun arkadaş ım.
Rabbim tekrar nasip etsin inş🤲
Cennette bekleyen bir meleğin var.

Yumurtlamadığımızı nasıl anlarız? Ovülasyonda pik görmeyince mi?

Adetin ilk günü başlıycam, 20 gün boyunca içicem, bu arada yumurtlama erken olursa 20 günden, yinede içmeye devam edeyim mi 20.güne kadar?
Bak canım söyle soyleyim adetin ilk gününden başlayınca zaten 10.cu günden sonra çiğ yumurta beyazi gibi akıntı geldiğini goreceksin ellediginde ise yapış yapış bir hissiyat olacak elinde o zaman 20=ci güne kadar hem iç hemde degerlendir sonra adetini bekle gebe kalirsan içmeyi bırak direk dokyora kontrole git eger gebe degilsen adetinden itibaren tekrar basla

Ne vermisti sana Dr ilaç olarak? Bana lugol verdi iyot.
Bana dahiliye levotiron verdi troid ilaci 1 ay içersinde bütün değerlerim duzeldi sonra gebe kaldim gec döllenme oldu ve riskli gebelik kategorisi içindeydim ve erken ölü dogum yaptim sonra karanfil çayına başladım bunuda eski bir ebe söyledi bana yumurtlamiyorsan eger bunu iç diye sonra yumurtladim bende şaşırdım ilk ovulasyondan gördüm piki sonrasinda ise malum çok pahali alamadim bu ayda çiğ yumurta beyazi gibi akıntı geldi baktım yapış yapış degerlendirmedim grip oldum diye

Bana dahiliye levotiron verdi troid ilaci 1 ay içersinde bütün değerlerim duzeldi sonra gebe kaldim gec döllenme oldu ve riskli gebelik kategorisi içindeydim ve erken ölü dogum yaptim sonra karanfil çayına başladım bunuda eski bir ebe söyledi bana yumurtlamiyorsan eger bunu iç diye sonra yumurtladim bende şaşırdım ilk ovulasyondan gördüm piki sonrasinda ise malum çok pahali alamadim bu ayda çiğ yumurta beyazi gibi akıntı geldi baktım yapış yapış degerlendirmedim grip oldum diye
Canım inş bi sonraki ay değerlendirirsin. Tek sağlık olsun da, sen iyi ol, kuvvetli beslen, atlatasın inş.🤲

Cennette bekleyen bir meleğin var annesi🤲
Geç döllenme ye gelince adete yakın yumurtlama oldu benim sanırım, adetimin gecikmesi ondan olabilir mi? Senin nasıl olmuştu?

Canım inş bi sonraki ay değerlendirirsin. Tek sağlık olsun da, sen iyi ol, kuvvetli beslen, atlatasın inş.🤲

Geç döllenme ye gelince adete yakın yumurtlama oldu benim sanırım, adetimin gecikmesi ondan olabilir mi? Senin nasıl olmuştu?
Benim geç döllenme de 45.ci gün öğrenmiştim adet oluyorum sanmıştım iki güne kadar lekelenme yasadim aradan 1 hafta daha geçti sokmesini bekledim eşim dedi bi test yap bende yaptim hemen çift çizgi görmüştüm

Ha şunu da soyleyim geç yumurtlama bende bi kac ay devam etti korktuğum için karanfil önerisini denemiştim ve adetten sonra yumurtlatiyor benden demesi kac gün oldu senin gecikme

Hakkımızda hayırlısi olsun

Back
X