Hamilelik testim

buusur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2023
48
10
3
31
Merhaba kızlar adetime dört gün kala gebelik testi yaptım erken olduğunun farkındayım ama dayanamadım geçen ay kimyasal gebelik geçirdim korkuyorum da çizgiyi birtek ben mi görüyorum yorumları bekliyorum

Eklentiler

• B3B0FF47-4047-4039-9FB0-C1BA36DA6677.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 182
Merhaba kızlar adetime dört gün kala gebelik testi yaptım erken olduğunun farkındayım ama dayanamadım geçen ay kimyasal gebelik geçirdim korkuyorum da çizgiyi birtek ben mi görüyorum yorumları bekliyorum
Kaç dakika içinde çıktı, ikisinde de gözüküyor

Testi yapar yapmaz çektim bir iki dk içerisinde şuan kuruduğu için daha belirgin duruyor tabi bu önemli değil iki gün sonra emin olmak için yeniden test yapacağım

Ben ikisinde de çizgiyi gördüm, inşallah hayırlısıyla bebiştir

Bende gördüm yeni bir gebelik sanırım inşallah hayirli haberi alırsın yarın kan testi ver mutlaka

İki gün gecikti negatife döndü belkide yine kimyasaldı bilmiyorum vücudum sökülüyor sanki öyle bir ağrı çekiyorum dayanılacak gibi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…