Hamilelik testim

beyza899

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2023
66
7
1
25
Merhaba yaklaşık 10 gün öncesi ilişkimiz oldu yani daha önceleri de oldu sonradan da oldu devamlı şekilde hepsinde içime boşalma oldu
Erken gebelik testi yaptığımda bu şekilde çıktı bu nedir
IMG_20230426_205420.webp

İkinci cizgi hemen çıktıysa var ama kuruma çizgisi gibi duruyor isterseniz testi bı tekrarlayin

Çift çizgi olduğuna göre hamilesin büyük ihtimalle yeni bir gebelik kan testi veriniz
İnşallah 🥰 vereceğim kan testi biraz daha bekleyelim diye düşündüm çok yeni çıkmaz etmez diye bilmiyorum yeni evliyim ilk defa böyle şeyler yaşıyorum ne yapacağımı da bilemiyorum

İnşallah 🥰 vereceğim kan testi biraz daha bekleyelim diye düşündüm çok yeni çıkmaz etmez diye bilmiyorum yeni evliyim ilk defa böyle şeyler yaşıyorum ne yapacağımı da bilemiyorum
İdrar testinde belirdiyse kan testinde kesin belli olur merak etmeyin yeni bir gebelik olmuş belli ilk düşük bir değer çıkar ondada korkulacak birşey yok iki gün arayla kan verip takibini yapmalisin kadın doğum uzmanına gidip folik asit başlaman lazım hayırlı olsun

İdrar testinde belirdiyse kan testinde kesin belli olur merak etmeyin yeni bir gebelik olmuş belli ilk düşük bir değer çıkar ondada korkulacak birşey yok iki gün arayla kan verip takibini yapmalisin kadın doğum uzmanına gidip folik asit başlaman lazım hayırlı olsun
Allah razı olsun inşallah rabbim herkese nasip eder ❤️

Back
X