Canım testin üzerinden 1 2 saat geçtiyse kuruma çizgisidir o büyük ihtimalle kan testi verebilseydiniz kesin sonuç alırdınız fakat istersen sabah ilk idrarla yap ama 5 dk dan sonra ki önemseme yanıltıcı olabiliyor 20 gün geçti diyorsun umarım vardır Allah gönlüne versin inşallah:)Merhaba reglim 20 gün kadar gecikti ama normaldede düzensiz bir döngüm olduğu için endişelenmemiştim ama yinede test yapayım dedim iki gün üst üste test yaptım ikiside başta negatifti ama 1 2 saat sonda dağınık silik bir çizgi çıkıyordu şuan kan testi yapabılme şansım yok benim gibi bu durumu yaşayan oldu mu testın fotoğrafını ekliyorum
Çok teşekkür ederim fırsatım olunca yaparım hemen kan testiCanım testin üzerinden 1 2 saat geçtiyse kuruma çizgisidir o büyük ihtimalle kan testi verebilseydiniz kesin sonuç alırdınız fakat istersen sabah ilk idrarla yap ama 5 dk dan sonra ki önemseme yanıltıcı olabiliyor 20 gün geçti diyorsun umarım vardır Allah gönlüne versin inşallah:)
Rica ederim canım peki bi belirtin falan var mıÇok teşekkür ederim fırsatım olunca yaparım hemen kan testi
Hayır sadece reglım duzensızdı ama ilk defa 20 gün kadar gecıktı bulantı vs hiç yok ama iki testte öyle çıkınca merak ettimRica ederim canım peki bi belirtin falan var mı
Hayırlısı olur umarım :)Hayır sadece reglım duzensızdı ama ilk defa 20 gün kadar gecıktı bulantı vs hiç yok ama iki testte öyle çıkınca merak ettim
Teşekkür ederimHayırlısı olur umarım :)
Merhaba reglim 20 gün kadar gecikti ama normaldede düzensiz bir döngüm olduğu için endişelenmemiştim ama yinede test yapayım dedim iki gün üst üste test yaptım ikiside başta negatifti ama 1 2 saat sonda dağınık silik bir çizgi çıkıyordu şuan kan testi yapabılme şansım yok benim gibi bu durumu yaşayan oldu mu
Benim öyle olmuştu uzun süre sonra böyle çıkmıştı ama yanıltıcı gebe değildim . Beş dakika sonra bu testlerde bakmayın . Daha erken gebelik testleri var onlardan deneyinMerhaba reglim 20 gün kadar gecikti ama normaldede düzensiz bir döngüm olduğu için endişelenmemiştim ama yinede test yapayım dedim iki gün üst üste test yaptım ikiside başta negatifti ama 1 2 saat sonda dağınık silik bir çizgi çıkıyordu şuan kan testi yapabılme şansım yok benim gibi bu durumu yaşayan oldu mu testın fotoğrafını ekliyorum
Ha tamamdır onuda deniyim biBenim öyle olmuştu uzun süre sonra böyle çıkmıştı ama yanıltıcı gebe değildim . Beş dakika sonra bu testlerde bakmayın . Daha erken gebelik testleri var onlardan deneyin
Hayırlısı olur inşallah gebelik istiyormusunuzHa tamamdır onuda deniyim bi
Sabah testiniz taze iken atın, bilen gören yorumlar. İnşallah vardırÇok teşekkür ederım henüz 1 yıldır evliyim yeni düşündük çocuğu umarım isteyen herkese nasip olur
Tamamdır ilk fırsatta tekrardan bakarımSabah testiniz taze iken atın, bilen gören yorumlar. İnşallah vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?