Hamilelik testimde silik çizgi çıkıyor

snm0606

Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2024
12
5
6
Merhaba reglim 20 gün kadar gecikti ama normaldede düzensiz bir döngüm olduğu için endişelenmemiştim ama yinede test yapayım dedim iki gün üst üste test yaptım ikiside başta negatifti ama 1 2 saat sonda dağınık silik bir çizgi çıkıyordu şuan kan testi yapabılme şansım yok benim gibi bu durumu yaşayan oldu mu testın fotoğrafını ekliyorum

Eklentiler

• IMG_3172.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 28
Canım testin üzerinden 1 2 saat geçtiyse kuruma çizgisidir o büyük ihtimalle kan testi verebilseydiniz kesin sonuç alırdınız fakat istersen sabah ilk idrarla yap ama 5 dk dan sonra ki önemseme yanıltıcı olabiliyor 20 gün geçti diyorsun umarım vardır Allah gönlüne versin inşallah:)

Çok teşekkür ederim fırsatım olunca yaparım hemen kan testi

Benim öyle olmuştu uzun süre sonra böyle çıkmıştı ama yanıltıcı gebe değildim . Beş dakika sonra bu testlerde bakmayın . Daha erken gebelik testleri var onlardan deneyin

Çok teşekkür ederım henüz 1 yıldır evliyim yeni düşündük çocuğu umarım isteyen herkese nasip olur

Çok teşekkür ederım henüz 1 yıldır evliyim yeni düşündük çocuğu umarım isteyen herkese nasip olur
Sabah testiniz taze iken atın, bilen gören yorumlar. İnşallah vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…