- 6 Mart 2017
- 804
- 1.047
- 63
- Konu Sahibi mucizelazim
-
Daha dün konu açmıştım hamile kalamıyorum diyereglime 2 gün var ama göğüslerimde inanılmaz hassiyet hissedince belki dedim ve az önce test yaptım. Acaba testi bu şekilde olup hamile olan var mı? Hemen umutlanmak istemiyorum çünkü
Canım benim de ilk böyleydi hatta daha silikti hayırlı olsun hamilesin benceDaha dün konu açmıştım hamile kalamıyorum diyereglime 2 gün var ama göğüslerimde inanılmaz hassiyet hissedince belki dedim ve az önce test yaptım. Acaba testi bu şekilde olup hamile olan var mı? Hemen umutlanmak istemiyorum çünkü
5-6 gün önce kahverengi akıntım olmuştu ama ben erken regl olcam falan sandım hatta o günden beri ped ile geziyorum ne olur olmaz diye. Özel bişey yapmadığım gibi düzenli ilişki bile yaşayamadık bu ayCanımm gözün aydınn hamilesin sen Allahım hayırla sağlıkla ilerletsinn
Hadi anlaty nasıl hamile kaldınn
Özel bişey yaptın mı belirti yaşadın mı
İnşallah öyledir ya hamilesiniz lütfen benim için dua edinCanım benim de ilk böyleydi hatta daha silikti hayırlı olsun hamilesin bence ❤
5-6 gün önce kahverengi akıntım olmuştu ama ben erken regl olcam falan sandım hatta o günden beri ped ile geziyorum ne olur olmaz diye. Özel bişey yapmadığım gibi düzenli ilişki bile yaşayamadık bu ay
Etmez olur muyum inanın her gün Kur'an okuyup herkes için dua ediyorum hamileler ve hamile kalmak isteyenler için Rabbim herkese nasip etsin inşAllahİnşallah öyledir ya hamilesiniz lütfen benim için dua edin ♥
3 aydır korunmadan ilişkiye giriyordukMaşallah canım inşallah sağlıkla ilelrer gayet net çıkmış testte
Siz ne kadar süredir istiyordunuz
Allah razı olsun, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallahEtmez olur muyum inanın her gün Kur'an okuyup herkes için dua ediyorum hamileler ve hamile kalmak isteyenler için Rabbim herkese nasip etsin inşAllah ❤
Amin sendende cümlemizden Allah razı olsunAllah razı olsun, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah
O zaman Gözünüz Aydın Olsun HamilesinizDaha dün konu açmıştım hamile kalamıyorum diyereglime 2 gün var ama göğüslerimde inanılmaz hassiyet hissedince belki dedim ve az önce test yaptım. Acaba testi bu şekilde olup hamile olan var mı? Hemen umutlanmak istemiyorum çünkü
Kan testinden sonra sevineceğim inşallah, teşekkür ederimNe güzel bi haber, darısı bize inşallahSizin adınıza çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?