Reglimden 1 gün önce bugün test yaptım böyle çıktı acaba gebelik var mı kasık ağrım da var adet olacakmişim gibi ilk defa silik de olsa bişey gördüm gibi sizce bişey var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de görüyorum ama ne kadar sürede çıktı bu çizgi? Testin kendisine bakınca kuruma çizgisi gibi de duruyor biraz.1
Şimdi yaptım 1 dk geçmeden 2 çizgide belirgin olduŞuan var gorunuyor, saglikli ilerleyip ilerlemegini gozlemlemek icin kan tahlili verin, 2 gunde bir artış kontrolu yapin, 2000hcg civarinda doktora gidip kese baktirin.
Kan verip artış takip edin, insallah hayirlisi olsun hakkınızdaŞimdi yaptım 1 dk geçmeden 2 çizgide belirgin oldu
Ayy predictor sanırım bu çok net tebrik ederim sağlıcakla ilerlesin gebeliğiniz bir an evvel kan verip artışı izleyinŞimdi yaptım 1 dk geçmeden 2 çizgide belirgin oldu
Çok teşekkür ederimAyy predictor sanırım bu çok net tebrik ederim sağlıcakla ilerlesin gebeliğiniz bir an evvel kan verip artışı izleyin![]()
Çok teşekkür ederim pazartesi hemen arayacağım gp'yiKan verip artış takip edin, insallah hayirlisi olsun hakkınızda![]()
Teşekkür ederim hoşbuldummHayırlı olsun canım aramıza hoş geldin![]()
Seninde Nisan olacak galiba ❤Teşekkür ederim hoşbuldumm![]()
Galiba öyle olacak sizinde miiSeninde Nisan olacak galiba ❤![]()
Evet canm 9-11 nisan arasında ınsallahGaliba öyle olacak sizinde mii
Sağlıkla kucağına alırsın inşallahEvet canm 9-11 nisan arasında ınsallah