- 4 Mayıs 2022
- 83
- 21
- 3
- 32
- Konu Sahibi Birmavikadin
Kızlar biliyorum negatif ama buraya test atanlar olmuş o yüzden birazcık kafam karıştı bu şekilde negatif mi oluyor pozitif mi. Büyük çizginin üstünde hiçbir şekilde artı işareti yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayatım üzgünüm ama negatif inşallah mübarek günlerde sağlıkla miniğin sana gelir sağlıkla kucağına alırsın sağlıkla büyütürsün inşallahKızlar biliyorum negatif ama buraya test atanlar olmuş o yüzden birazcık kafam karıştı bu şekilde negatif mi oluyor pozitif mi. Büyük çizginin üstünde hiçbir şekilde artı işareti yok Eki Görüntüle 3200502
Allah razı olsun inşallah, bu yeni erken gebelik testleri kafamı karıştırıyor. Şimdi baktım birisi paylaşmış buna benzer ama herkes hamile demişHayatım üzgünüm ama negatif inşallah mübarek günlerde sağlıkla miniğin sana gelir sağlıkla kucağına alırsın sağlıkla büyütürsün inşallah![]()
Silik de olsa artının olması gerekir diye biliyorum ümit kırmak istemem sbah kan ver istersenAllah razı olsun inşallah, bu yeni erken gebelik testleri kafamı karıştırıyor. Şimdi baktım birisi paylaşmış buna benzer ama herkes hamile demiş
Yok yok doğru diyorsunSilik de olsa artının olması gerekir diye biliyorum ümit kırmak istemem sbah kan ver istersen
Uyku hali var mı yda yorgunluk bunlar belirgin gebelik belirtileri canımYok yok doğru diyorsunnormalde regli olmam lazım 2 gün geçti bu testi de açıkçası sabah idrarıyla yapmadım. Normalde bir gün daha bekleyecektim ama arkadaşım sırlarla yap deyince öğlen yaptım. Şu an hala regli değilim. İşin ilginç yanı ne regli belirtim var ne de hamilelik
bir tık koku hassasiyetim arttı. Minik minik kasıkta ve genital altında ağrım var bir de bacağımı kaşıyınca ekstra çok fazla canım yanıyor saç diplerimde sivilceler arttı vs ama bunlar da dediğim gibi çok küçük belirtiler
Canım biraz daha bekle istersen geç döllenme olabilirYok yok doğru diyorsunnormalde regli olmam lazım 2 gün geçti bu testi de açıkçası sabah idrarıyla yapmadım. Normalde bir gün daha bekleyecektim ama arkadaşım sırlarla yap deyince öğlen yaptım. Şu an hala regli değilim. İşin ilginç yanı ne regli belirtim var ne de hamilelik
bir tık koku hassasiyetim arttı. Minik minik kasıkta ve genital altında ağrım var bir de bacağımı kaşıyınca ekstra çok fazla canım yanıyor saç diplerimde sivilceler arttı vs ama bunlar da dediğim gibi çok küçük belirtiler
Evet var, bugün sabah test yaptım ama negatifUyku hali var mı yda yorgunluk bunlar belirgin gebelik belirtileri canım
hala regl olmadım, ilk kez böyle oldu dün de test yaptım ama negatifti. Bel ağrım çok sadece bazen de yüzüm ateş gibi oluyor. Allahım inşallah hamileyimdirCanım biraz daha bekle istersen geç döllenme olabilirben o süreçten geçtim gerçekten vakit geçmek bilmez. biz güzel haberi aldık Rabbim isteyen herkese nasip etsin
![]()
Canim benim inşallah inşallah tüm kalbimle sana dua ediyorum inşallah RABBİM İSDEYEN HERKESE NASİP ETSİNEvet var, bugün sabah test yaptım ama negatif
hala regl olmadım, ilk kez böyle oldu dün de test yaptım ama negatifti. Bel ağrım çok sadece bazen de yüzüm ateş gibi oluyor. Allahım inşallah hamileyimdir![]()
Hayırlı olsun tüp bebekle mi oldu nasıl oldu? Açıkçası her ay beklenti içerisine giriyordum daha öncesinde tüp bebek denemem oldu bir tane embriyom var mart gibi transfer olacaktı o yüzden bu ay çok rahatım hâlâ regli olmadım ama beklentim olsa da kesin hamileyim gözüyle bakmamaya gayret ediyorum.Canim benim inşallah inşallah tüm kalbimle sana dua ediyorum inşallah RABBİM İSDEYEN HERKESE NASİP ETSİNşöyle birşey söylüyüm birazda piskolojik belirtiler olabilir şimdi kendini çok dinliyorsan hani hamilemiyim diyerek Oyuzden vücudun sana oyunda oynuyor ben çok yaşadım çünkü 5 yıl olmadı benimhep belirti aradım kendimde ama değildi isde Oyuzden seninde uzulmeni isdemiyorum bekle birazdaha reglin geçsin 1 hafta kan verirsin inşallah mutlu haberin olur
![]()
Yok canım banada tup bebek denildi ama ALLAH in hikmeti ki normalden oldu inşallah seninde tüp bebeğe gerek kalmadan bebegin olurHayırlı olsun tüp bebekle mi oldu nasıl oldu? Açıkçası her ay beklenti içerisine giriyordum daha öncesinde tüp bebek denemem oldu bir tane embriyom var mart gibi transfer olacaktı o yüzden bu ay çok rahatım hâlâ regli olmadım ama beklentim olsa da kesin hamileyim gözüyle bakmamaya gayret ediyorum.
İnşallah canım benimYok canım banada tup bebek denildi ama ALLAH in hikmeti ki normalden oldu inşallah seninde tüp bebeğe gerek kalmadan bebegin olur![]()
Bende hiç belirti olmadı sadece adetim 1 hafta geçti elim ve ayaklarımda yanma vardı. bakalım inşallah bebiş vardırEvet var, bugün sabah test yaptım ama negatif
hala regl olmadım, ilk kez böyle oldu dün de test yaptım ama negatifti. Bel ağrım çok sadece bazen de yüzüm ateş gibi oluyor. Allahım inşallah hamileyimdir![]()
Bende de sadece bugün diğer günlere oranla karnım çok ağrıdı, göğüs hassasiyeti öyle aşırı değil kenarları acıyor sabah karnım ve ayaklarım çok ağrıyordu ama içimde ister istemez sanki hiç anne olamayacağım gibi his oluyor. İki sene olmadı. Tip bebekte 25 yumurtadan 1 tanesi orta seviyede oldu. Ben de tamamen Allah’a bıraktım . Dedim vardır bildiği ne zaman isterse o zaman olur. Bu ay asla umudum yokken regli geçikti bakalım yarın 6. Günü gecikmenin tekrar test yapacağımBende hiç belirti olmadı sadece adetim 1 hafta geçti elim ve ayaklarımda yanma vardı. bakalım inşallah bebiş vardır![]()
Çok canım yanıyorÜmitsizliğe kapılma canım belki de boş yere canını sıkıyorsun Rabbim hiç beklemedigin zamanda verir bizim 2 seneye yakın olmadı tam herşeyi oluruna bırakmıştım o ay hamile olduğumu öğrendim inanıyorum senden de güzel haberler alıcaz.
Canım naptın kan testi filan verebildi miÇok canım yanıyorben zaten oluruna bırakmıştım aklımdan şilmiştim bi anda 1 hafta gecikince üstüne de negatifi görünce dengem bozuldu