- 25 Mayıs 2022
- 1.681
- 487
- 73
- Konu Sahibi Bluegreenworld
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında gerçekte daha net ışıkta biraz bulanık. İlk idrarla yapmadım. 3. Gün. Hamile olabilir miyim . Yıllardır bekliyorum bu çizgiyi nolur hamilesin deyinn
Hemen verecegimHemen çıktıysa bu çizgi daha çok yeni bır hamılelık mevcut olabılır . Kan verın.
Evet yani ne düşünüyorsunuzİkinci çizgi silik cikmis
Kan en net sonucu verir. Hayırlısı olsun.Hemen verecegim
İkinci çzgi belirgin ve net değil.
Bu sebeble kesin bir şey söylemek mümkün değil.
Eğer bekleyebilirseniz yarın sabah bir daha test yapıp koyulaşmayı takip edebilirsiniz. Bekleyemem derseniz de en iyisi kan verip görmek 2 gün sonra artışı takip etmek :)Aslında gerçekte daha net ışıkta biraz bulanık. İlk idrarla yapmadım. 3. Gün. Hamile olabilir miyim . Yıllardır bekliyorum bu çizgiyi nolur hamilesin deyinn
Bu benim görüşüm elbette.Yaa ama hiçbir şey olmasa silik çizgi çıkar mi
Yorumunuz için teşekkür ederim. Aslında fotoğrafta ışık yansıdığı için pek belli olmuyor ama çıplak gözle baktığınızda çok belli oluyor. Bekledikçe daha da koyulasiyor gibiEğer bekleyebilirseniz yarın sabah bir daha test yapıp koyulaşmayı takip edebilirsiniz. Bekleyemem derseniz de en iyisi kan verip görmek 2 gün sonra artışı takip etmek :)
İlk 5 dakikadan sonra ki koyulaşma önemli değil aslında 5 dakikadan sonra testler geçersiz sayılıyor. O yüzden elinizdeki testi takip etmek doğru olmaz ama zaten çizgi net bir şekilde belli oluyor.Yorumunuz için teşekkür ederim. Aslında fotoğrafta ışık yansıdığı için pek belli olmuyor ama çıplak gözle baktığınızda çok belli oluyor. Bekledikçe daha da koyulasiyor gibi
testin markası artımed değilse pozitif diyorum.Aslında gerçekte daha net ışıkta biraz bulanık. İlk idrarla yapmadım. 3. Gün. Hamile olabilir miyim . Yıllardır bekliyorum bu çizgiyi nolur hamilesin deyinn
Öne step diye bı markatestin markası artımed değilse pozitif diyorum.
Bence var hayırlı olsun Allah bana da nasip etsinAslında gerçekte daha net ışıkta biraz bulanık. İlk idrarla yapmadım. 3. Gün. Hamile olabilir miyim . Yıllardır bekliyorum bu çizgiyi nolur hamilesin deyinn
Hamilelik var . Tam sonuç için kan testi verirseniz tam olurEvet yani ne düşünüyorsunuz
İnşallah canım benim kan verdim şimdi. Bende çok bekledim inşallah pozitiftirBence var hayırlı olsun Allah bana da nasip etsin![]()
Eğer çok uzun süre beklemedi ise test olma ihtimali yüksek çünkü soluk çizgi genellikle hamilelik oluyor fakat sen daha iyi bilirsin test uzun süre bekledi mi uzun süre bekleyince bı anlamı olmuyo kuruma çizgisi vs oluyorAslında gerçekte daha net ışıkta biraz bulanık. İlk idrarla yapmadım. 3. Gün. Hamile olabilir miyim . Yıllardır bekliyorum bu çizgiyi nolur hamilesin deyinn