hamilelik testime bakar mısınız

Bluegreenworld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2022
1.681
487
73
Aslında gerçekte daha net ışıkta biraz bulanık. İlk idrarla yapmadım. 3. Gün. Hamile olabilir miyim . Yıllardır bekliyorum bu çizgiyi nolur hamilesin deyinn

Eklentiler

• IMG_20230919_142229.webp
    IMG_20230919_142229.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 81
İkinci çzgi belirgin ve net değil.
Bu sebeble kesin bir şey söylemek mümkün değil.

Aslında gerçekte daha net ışıkta biraz bulanık. İlk idrarla yapmadım. 3. Gün. Hamile olabilir miyim . Yıllardır bekliyorum bu çizgiyi nolur hamilesin deyinn
Eğer bekleyebilirseniz yarın sabah bir daha test yapıp koyulaşmayı takip edebilirsiniz. Bekleyemem derseniz de en iyisi kan verip görmek 2 gün sonra artışı takip etmek :)

Eğer bekleyebilirseniz yarın sabah bir daha test yapıp koyulaşmayı takip edebilirsiniz. Bekleyemem derseniz de en iyisi kan verip görmek 2 gün sonra artışı takip etmek :)
Yorumunuz için teşekkür ederim. Aslında fotoğrafta ışık yansıdığı için pek belli olmuyor ama çıplak gözle baktığınızda çok belli oluyor. Bekledikçe daha da koyulasiyor gibi

Eklentiler

• IMG_20230919_143758.webp
    IMG_20230919_143758.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 70
Yorumunuz için teşekkür ederim. Aslında fotoğrafta ışık yansıdığı için pek belli olmuyor ama çıplak gözle baktığınızda çok belli oluyor. Bekledikçe daha da koyulasiyor gibi
İlk 5 dakikadan sonra ki koyulaşma önemli değil aslında 5 dakikadan sonra testler geçersiz sayılıyor. O yüzden elinizdeki testi takip etmek doğru olmaz ama zaten çizgi net bir şekilde belli oluyor.

Eğer çok uzun süre beklemedi ise test olma ihtimali yüksek çünkü soluk çizgi genellikle hamilelik oluyor fakat sen daha iyi bilirsin test uzun süre bekledi mi uzun süre bekleyince bı anlamı olmuyo kuruma çizgisi vs oluyor

ilk beş dakikada bu çizgi çıktıysa tebrikler hamilesiniz. fakat şuan en önemlisi iki günde aynı yerde aynı saatlerde kan verip yükselmesini takip etmek hayırılsı olsun

Back
X