Hamilelik testime bakarmısınız kızlar ??

Aynur5656

Yeni nesil acemi anne
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
1.201
811
43
28
Batman

Günaydın kızlar:KK68:dört aydır çocuk istiyordum:KK46: İlk ay kafama çok takmıştım hemen olur diye, olmayinca cok üzüldüm:KK70:Ama 3 ay boyunca hic stres yapmadim, zamana biraktim bat 27 kasım'di, ama 5 gündur adet olmadim:KK24:Ve midem cok bulaniyordu,gögüslerimde hafif ağrı oluyordu.Bu sabah test yaptim pozitif :dua:ben hala soktayim gercekten hic beklemiyordum:KK73:soğan suyu içmistim, ama 5 gün icebildim:KK70:bıraktim.Belkide onun etkisi olmustur:dua:Size tavsiyem kizlar gercekten stres yapinca olmuyor:bicak:Hic kafaniza takmayin:KK49:Rabbim hepimize sağlikli bir evlat nasip etsin:KK200:Yarin gidip kan vericem ins vardir:dua:
20161201_083927.webp
20161201_082605-1.webp

Hayirlisi olsun :) Rabbim kucagina almayi nasip etsin :)

Günaydın kızlar:KK68:dört aydır çocuk istiyordum:KK46: İlk ay kafama çok takmıştım hemen olur diye, olmayinca cok üzüldüm:KK70:Ama 3 ay boyunca hic stres yapmadim, zamana biraktim bat 27 kasım'di, ama 5 gündur adet olmadim:KK24:Ve midem cok bulaniyordu,gögüslerimde hafif ağrı oluyordu.Bu sabah test yaptim pozitif :dua:ben hala soktayim gercekten hic beklemiyordum:KK73:soğan suyu içmistim, ama 5 gün icebildim:KK70:bıraktim.Belkide onun etkisi olmustur:dua:Size tavsiyem kizlar gercekten stres yapinca olmuyor:bicak:Hic kafaniza takmayin:KK49:Rabbim hepimize sağlikli bir evlat nasip etsin:KK200:Yarin gidip kan vericem ins vardir:dua:Eki Görüntüle 1919531 Eki Görüntüle 1919532
gözün aydın saglıkla gelsin bebişin ;)

Hayırlısı olsun darısı benim diger isteyrn hrrkesin basina katıtlyrm bende gecn aylarda çok takardım belirtiler felan bu ay tam tersi takmadm baska seylerle ugrasiyorum bakalım kısmet olmazsada sıkıntı yok :)

Günaydın kızlar:KK68:dört aydır çocuk istiyordum:KK46: İlk ay kafama çok takmıştım hemen olur diye, olmayinca cok üzüldüm:KK70:Ama 3 ay boyunca hic stres yapmadim, zamana biraktim bat 27 kasım'di, ama 5 gündur adet olmadim:KK24:Ve midem cok bulaniyordu,gögüslerimde hafif ağrı oluyordu.Bu sabah test yaptim pozitif :dua:ben hala soktayim gercekten hic beklemiyordum:KK73:soğan suyu içmistim, ama 5 gün icebildim:KK70:bıraktim.Belkide onun etkisi olmustur:dua:Size tavsiyem kizlar gercekten stres yapinca olmuyor:bicak:Hic kafaniza takmayin:KK49:Rabbim hepimize sağlikli bir evlat nasip etsin:KK200:Yarin gidip kan vericem ins vardir:dua:Eki Görüntüle 1919531 Eki Görüntüle 1919532
Benkmkiyle ayni cnm bende senin gibi meraktaym

Back
X